Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra ar putea ajunge pe banca Universității Craiova în locul lui Victor Pițurcă

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

În urma rezultatelor nesatisfăcătoare avute de Craiova în ultima perioadă, Victor Pițurcă este pe cale să se despartă de clubul din Bănie. Favorit să îi ia locul pe bancă ar fi chiar fostul selecționer al României, Cosmin Contra, scrie Mediafax.

Plecarea lui Victor Pițurcă de la Craiova este iminentă, conform celor de la Fanatik, acesta fiind nemulțumit de situația actuală a lotului de jucători. După despărțirea de echipa națională, Cosmin Contra s-a mutat în Spania alături de familia, iar șansele ca acesta să preia clubul patronat de Mihai Rotaru sunt destul de mari, având în vedere relația bună pe care o are cu finanțatorul clubului din Bănie. Un plus pentru aducerea lui „Guriță” este și staff-ul, din care face parte și Jerry Gane, fost fotbalist şi apropiat al trupei oltene.

Citește și: Emmanuel Culio este dorit de formația argentiniană Quilmes

Ultima echipă de club antrenată de Cosmin Contra este Dinamo. Sub conducerea sa trupa din ”Ștefan cel Mare” a fost chiar pe primul loc în play-off în penultima etapă a sezonului 2016 – 2017, înainte ca FCSB şi Viitorul să evolueze în runda respectivă.

După 22 de etape, clubul din Bănie a strâns 37 de puncte. În acest sezon, echipa condusă de Victor Pițurcă a înregistrat 13 victorii, 8 egaluri și tot atâtea înfrângeri. Astfel că oltenii au încheiat anul 2019 pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte distanță de liderul CFR.

„Piţi a venit la echipă ca un continuator al unui proiect pe care echipa îl începuse în vară cu Papură. E în continuare, va fi în continuare, el e şeful proiectului. În acest moment suntem într-un grafic, bine, nu în cel pe care ni l-am propus, dar nici departe. Încă nu sunt terminate conturile pentru play-off.” , a declarat recent Sorin Cârțu, președintele clubului, conform Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.