Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra: 'Budescu merită să poarte numărul 10 dacă va continua aşa'

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

Antrenorul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a afirmat, într-o conferinţă de presă, după meciul cu Kazahstan, că atacantul Constantin Budescu merită să poarte tricoul cu numărul 10 dacă va avea şi pe viitor aceleaşi evoluţii.

"Vom vedea dacă Budescu va fi un adevărat număr zece, eu cred că el a avut o evoluţie bună şi datorită coechipierilor. Trebuie să fie cât mai constant în evoluţii şi să fie cât mai bun la echipa naţională. Dacă va continua aşa, cu siguranţă va merita să poarte tricoul cu numărul 10”, a declarat Contra, potrivit News.ro.

Citește și: Budescu: În această seară ne-am bucurat de fotbal; Contra a adus un plus la naţională, am jucat şi pentru el

Noul selecţioner al României speră ca jucătorii săi să elimine cât mai repede erorile, mai ales din faza de apărare: „Sunt foarte fericit pentru această victorie, pentru debutul meu. Sunt fericit pentru băieţi, pentru atitudine, pentru tot ceea ce s-a văzut în teren. Mă bucur că am putut pune în practică planul tactic în aceste două zile. Jucătorii au avut o evoluţie bună. Au fost unele momente de relaxare pe fazele de apărare. Trebuie ca la următoarele meciuri să eliminăm cât putem de mult din greşelile pe care le facem”.

În ceea ce priveşte meciul cu Danemarca, ultimul din preliminariile CM 2018, Contra a spus că îşi doreşte o victorie, chiar dacă România va juca în deplasare. „O să încercăm să jucăm fotbal şi cu Danemarca, să avem aceeaşi atitudine, aceeaşi agresivitate,  şi să obţinem un rezultat bun acolo. Cred că după acest rezultat, băieţii au prin ceva încredere şi sper să repetăm evoluţia bună din seara asta”, a mai spus Contra.

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.