Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra: George Țucudean mi-a cerut să nu vină la națională

www.mediafax.ro
România Suedia Țucudean

George Ţucudean (28 de ani) i-a cerut selecţionerului Cosmin Contra (43 de ani) să nu îl convoace pentru ”dubla” din preliminariile Campionatului European 2020 cu Spania şi Malta.

Din câte a dat se înţeles antrenorul României, alegerea atacantului are la bază problemele medicale pe care le-a acuzat în ultimul timp. ”George a cerut să nu vină la naţională. Îi respect intimitatea, dacă vrea el să vă explice, atunci să vă explice. Eu nu pot spune mai multe”, a precizat Cosmin Contra la reunirea naţionalei pentru pregătirea meciurilor din campania de calificare la EURO.

Bunicul lui George Ţucudean a fost primul apropiat al fotbalistului care a vorbit despre problemele reale ale atacantului. “A suferit o intervenţie la camera dreaptă a inimi. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: “Nu vă îngrijoraţi. Scoatem inima, o curăţăm şi o punem la loc, ca pe o piesă de maşină”, a spus Gheorghe Cosma pentru Libertatea.

Cinci partide a strâns Ţucudean în acest start de sezon, reuşind să marcheze de două ori. Acesta a evoluat în Anglia, la Charlton, club care a plătit 800.000 de euro pentru a-l transfera de la Standard Liege. UTA Arad, Dinamo, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu-Jiu şi Viitorul sunt cluburile pe la care a mai trecut Ţucudean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.