Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra își laudă jucătorii: 'Ianis Hagi e mai talentat, doar n-o să spun că Odegaard'

Ianis Hagi

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale a României, a declarat, luni, înaintea meciului cu Norvegia, că Ianis Hagi, jucător pe care îl are sub comandă la prima reprezentativă, este mai talentat decât Marin Odegaard, fotbalistul Norvegiei care aparține de Real Madrid, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Contra a fost provocat să spună cine este mai talentat dintre Ianis Hagi și Odegaard, doi jucători născuți în anul 1998, văzuți drept mari talente ale fotbalului european. Selecționerul a răspuns în favoarea românului, fără să ezite, însă ulterior a revenit asupra declarației, aducând anumite completări.

"Ianis e mai talentat. Doar n-o să spun că Odegaard. Eu cred că sunt la fel de talentați, amândoi au avut parte de o evoluție enormă în ultimul an. Odegaard a ajuns în Primera Division, fiind cel mai bun jucător din Spania luna trecută", a declarat Contra, la conferința de presă.

Martin Odegaard este legitimat la Real Madrid încă din 2015, când avea doar 16 ani. Formația din capitala Spaniei l-a împrumutat la echipe precum Heerenveen sau Vitesse, iar în prezent evoluează în prima ligă, la Real Sociedad.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

Ulterior, Cosmin Contra a răspuns și la o întrebare legată de folosirea lui Ianis Hagis în partea dreaptă la meciul cu Insulele Feroe, disputat sâmbătă, scor 3-0. Selecționerul a declarat că nu vede nimic în neregulă cu privire la acest lucru, mijlocașul ofensiv fiind deja obișnuit cu rolul respectiv de la fosta sa echipă, FC Viitorul.

"Eu cred că pe Ianis nu l-am folosit pe un post pe care nu-l cunoaște. La început, la Viitorul, Ianis a început în partea dreaptă, dar cu o anumită libertate de a intra în centru, ceea ce i-am cerut și eu la meciul cu Feroe. Asta a fost partea tactică, inclusiv domnului Mitriță i-am cerut același lucru", a mai spus Contra.

România va întâlni Norvegia, marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile Campionatului European. Ambele naționale au nevoie de o victorie pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Clasamentul grupei F de calificare la EURO 2020, după şapte runde disputate:

1. Spania - 19p

2. Suedia - 14p

3. România - 13p

4. Norvegia - 10p

5. Malta - 3p

6. Insulele Feroe - 0p

Toate echipele mai au de disputat trei jocuri în preliminarii. La turneul final se vor califica primele două clasate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.