Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, selecționerul naționlei României: 'Tătărușanu e într-o situație ingrată la Lyon. Încearcă să plece sub formă de împrumut'

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Cosmin Contra, selecționerul naționalei României de fotbal, a declarat că portarul Ciprian Tătărușanu se află într-o situație delicată la actuala echipă de club, Olympique Lyon. Acestuia i s-ar fi promis postul de titular, însă Anthony Lopes, rivaul pe post, nu va mai pleca de la Olympique Lyon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

Contra spune că acum Tătăruşanu e în căutare de soluţii pentru a pleca de la Lyon, sub formă de împrumut.

"Istoria nu e aşa, pentru că el avea un acord verbal cu Lyon pe când ei voiau să-l vândă pe Lopes, titularul de drept. I-au promis că acesta va pleca şi că el va rămâne numărul 1 la echipă. Numai că Lopes n-a mai plecat, oferta a picat, şi Tătăruşanu este acum într-o situaţie ingrată. Sylvinho (n.r. antrenorul lui Olympique Lyon) i-a spus în faţă că nu va apăra decât în Cupa Ligii, Cupa Franţei, dacă antrenorul îţi taie macaroana, atunci ce să mai zici?. Caută soluţii. Acum încearcă să vorbească cu cei din conducere, să-l lase să plece sub formă de împrumut un sezon. Nu cred că la Nantes, la o echipă de un nivel bun", a spus Cosmin Contra, miercuri, la DigiSport.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

Selecţionerul lasă de înţeles că postul său de titular din poarta naţionalei nu e în pericol. "Trebuie să văd dacă va fi titular sau nu. De multe ori decid în funcţie de ce văd la antrenamente. Tătăruşanu a jucat în meciuri de pregătire, nu e o problemă. Dacă mental va fi bine, atunci nu vor fi probleme. Aşa a fost şi la dubla cu Norvegia şi Malta, pentru că nu mai juca de o lună la Nantes, era pe picior de plecare şi nu mai era inclus în lot. Dacă va veni bine mental, atunci va fi ok", a fost părerea selecţionerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.