Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu, APEL pentru patronii din fotbalul românescu după SCANDALUL Dică - Becali

www.activenews.ro
Cosmin Olăroiu

Nicolae Dică (38 de ani) a rămas fără postul de antrenor la FCSB după o perioadă de un an şi jumătate cu multe suişuri şi coborâşuri, dar se bucură, în continuare, de sprijinul lui Cosmin Olăroiu (49 de ani), care-l recomandă echipelor din Liga 1 Betano, conform Mediafax.

Analizând situaţia fostului său elev de la Steaua, "Oli" crede că Dică s-a descurcat foarte bine în condiţiile date, cu permanenta presiune venită din partea lui Gigi Becali şi a fanilor, mai ales că experienţa la FCSB a fost prima importantă a scurtei cariere de antrenor. Acum, Olăroiu are un mesaj pentru patronii din fotbalul românesc, cărora le transmite că nu ar face deloc o greşeală dacă l-ar angaja pe Nicolae Dică: "Dică are viitor, e preocupat de ce face, a trecut prin perioada grea, a gestionat-o ok. Nu e uşor să te atace toată lumea. El e un stelist, a pus foarte mult suflet în ce a făcut. Mai mult decât să antreneze Steaua un an jumăte, e o carte de vizită şi o experienţă fantastică pentru el. Orice echipă l-ar lua va avea de câştigat", a declarat Olăroiu, pentru Digi Sport.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.