Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu despre Mirel Rădoi: 'Este un antrenor care va deveni unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România'

www.activenews.ro
Cosmin Olăroiu

Chiar dacă antrenează departe de România, Cosmin Olăroiu urmărește atent fotbalul românesc și ultimele mutări ale acestuia. Tehnicianul are încredere maximă în calitățile fostului său jucător, Mirel Rădoi și consideră că are toate premisele de a deveni un antrenor de top, potrivit Mediafax.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! E bătaie

Se arată impresionat de instalarea lui Rădoi ca selecționer al echipei naționale: „Rezultatele sunt extraordinare, iar el este un antrenor care va deveni unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată. Cum aş putea eu să vorbesc de Mirel? E exact ca şi cum m-ai întreba de Dani. (n.r. fiul lui) Nişte rezultate extraordinare. A trebuit să stau în fiecare zi dimineaţă de la 3 la 5 să văd meciurile, după care mai aveam la 9 antrenament. M-am bucurat şi m-am mândrit cu lucrul ăsta.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Orice rezultat pozitiv pe care îl obţine un sportiv român, Simona Halep, orice pentru noi e extraordinar ca ţară şi trebuie să apreciez lucrul ăsta. Să joci o semifinală de campionat european, mă întrebau a doua zi toţi străinii ce a făcut România, s-a calificat mai departe, cum a fost meciul? Ceva extraordinar. Românii pot şi ei, dar trebuie îndrumaţi şi analizaţi ca să poată. Românul are potenţial.” , a spus Cosmin Olăroiu într-un interviu pentru TelekomSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.