Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu poate da lovitura carierei: merge la o națională care-l umple de bani

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu este printre principalii favoriți la preluarea băncii tehnice a naționalei Chinei. Marcelo Lippi și-a anunțat demisia de la cârma reprezentativei din Asia, iar jurnaliștii au aflat că Federația Chineză de Fotbal îl ia în calcul și pe antrenorul român.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

Lippi și-a dat demisia imediat după un meci cu Siria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, pierdut de China. Nu a mai suportat presiunea, și-a asumat rezultatele și jocul slab din ultimul timp și a decis că este momentul să ”rupă” contractul. ”Ştiu că am un salariu foarte mare, ştiu că eu trebuie să-mi asum toate aceste rezultate, dar, începând de acum, nu voi mai fi selecţionerul Chinei. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru tot ce s-a întâmplat!” , a declarat Marcelo Lippi, după meciul cu Siria, informează Mediafax.

Cosmin Olăroiu este în prezent antrenorul lui Jiangsu Suning, din prima ligă chineză. A semnat în martie 2018 și a devenit unul dintre cei mai apreciați tehnicieni străini din zonă. A stat pe banca lui Jiangsu, până acum, în 60 de partide și a înregistrat doar 15 înfrângeri.

Olăroiu a mai antrenat în trecut o echipă națională, pe cea a Arabiei Saudite. Din cauza rezultatelor foarte slabe (o victorie și patru eșecuri) a fost dat afară după nici două luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.