Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Alexe SE LAUDĂ în conferință de presă: 'La Iaşi avem un ministru în guvern şi un primar de municipiu, al doilea după Bucureşti'

Inquam Photos / Octav Ganea
costel alexe

Preşedintele filialei ieşene a PNL, Costel Alexe, ministrul Mediului, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că proiectele importante ale municipiului, judeţului, dar şi ale regiunii trebuie susţinute, subliniind faptul că este pentru prima dată în 30 de ani când liberali au reprezentare în toate mediile politice, anunță AGERPRES.

"Avem un parteneriat pentru Iaşi şi vom face tot ce ne stă în putinţă să atragem investiţii şi să dezvoltăm această zonă. Vrem să recuperăm decalajul Moldovei faţă de celelalte regiuni mai dezvoltate, decalaj care s-a acutizat în ultimii ani. Este pentru prima dată de la Revoluţie când PNL are un preşedinte la Cotroceni, are un guvern şi un premier la Palatul Victoria. La Iaşi avem un ministru în guvern şi un primar de municipiu, al doilea după Bucureşti. (...) Este pentru prima dată în 30 de ani când reuşim ca Iaşiul să aibă reprezentare în toate mediile. Este important să valorificăm acest lucru. (...) Obiectivul nostru este ca toate proiectele importante să fie în continuare pe masa Guvernului la Bucureşti şi să fie rezolvate", afirmat Alexe.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

El a spus că alături de primarul Mihai Chirica, intrat în PNL în urmă cu două luni, vrea să facă un parteneriat pentru Iaşi, atât la municipiu, cât şi în judeţ, dar şi pentru toată regiunea Moldovei.

"Dincolo de ceea ce înseamnă politică pentru noi, în aceşti ani vor fi importante proiectele de care au nevoie atât ieşenii, cât şi moldovenii, pentru a recupera aceste decalaje care s-au acutizat în ultimii ani. Alături de colegii PNL din Moldova vom face tot ce va sta în putinţă să atragem investiţiile şi să dezvoltăm această zonă. Aş vrea ca Iaşiul, care va fi primul judeţ din ţară cu un milion de locuitori, să aibă proiecte în derulare sau finalizate, o zonă metropolitană dezvoltată, cu o reţea de infrastructură şi servicii publice aşa cum merită, şi un judeţ Iaşi în care să avem toate drumurile asfaltate, să avem apă şi canalizare în fiecare comunitate din judeţ, parcuri industriale şi firme care să genereze locuri de muncă din comunităţile locale", a spus Costel Alexe.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani .

Prezent la conferinţa de presă, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a susţinut că s-a coalizat o echipă care 'să nu mai împartă Moldova între baronii fiecărui judeţ'.

"S-a coalizat o echipă care crede în menirea sa, o echipă care şi-a propus să nu mai vândă iluzii, să nu mai împartă Moldova între baronii fiecărui judeţ, ci să-şi pună toată energia ca prosperitatea fiecărui cetăţean, fie el din Iaşi, judeţ sau regiunea de nord-est, să însemne ceva pe platforma politică. (...) Politica se face cu oameni, nu cu partide. Politica se face în acele echipe unde oamenii muncesc şi vor să tragă într-o direcţie în care prosperitatea să însemne ceva pentru noi", a arătat Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.