Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Enache, despre meciul cu Sepsi: E o victorie muncită. Ştiam că o să avem un joc greu

www.digisport.ro
Costel Enache

Astra a obţinut la Sf. Gheorghe primele puncte din play-off, după patru eşecuri, iar antrenorul Costel Enache speră ca lucrurile să se schimbe de acum înainte potrivit mediafax.

Costel Enache e mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi la Sf. Gheorghe, dar spera că poate termina turul cu mai multe victorii: "E o victorie muncită. Ştiam că o să avem un joc greu. După un rezultat negativ, jucătorii şi-au găsit resurse pentru jocul ăsta. Mi-a plăcut atitudinea din teren. Ocaziile mari pentru noi au fost în prima repriză. Am profitat de spaţiile mari lăsate de adversari, pentru că şi ei au vrut să câştige. Nu pot să fiu mulţumit după o singură victorie şi după fluctuaţiile mari din joc. Ar trebui să fiu inconştient să spun că sunt mulţumit. La fel de adevărat este că adversarii sunt foarte puternici şi este greu să câştigi în play-off.

O să vedem cum o să găsim Craiova, pentru că au apărut schimbări. Poate că victoria asta ne aduce încredere şi putem face un meci bun. Nu suntem în postura de a face două garnituri pentru jocuri. Tratăm foarte atent Cupa României, dar şi campionatul. Nu putem lăsa lucrurile deoparte. Încercăm să găsim resurse pentru a duce lupta pe ambele fronturi. Cupa va fi principalul obiectiv după meciul cu Craiova", a spus Costel Enache, după 1-0 cu Sepsi.

Clasament play-off:

1. CFR Cluj 38p
2. FCSB 35p
3. U Craiova 30p
4. Viitorul 29p
5. Astra 24p
6. Sepsi 20p

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.