Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Enache încă speră, după umilința de pe 'Ion Oblemeco': 'Pare ireală o revenire după acest scor. S-au văzut minuni în fotbal'

www.digisport.ro
Costel Enache

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat joi seară, după meciul cu CSU Craiova, pierdut cu scorul de 1-5, că acest rezultat este dureros şi o revenire pare ireală, însă în fotbal s-au văzut minuni.

"Am venit cu gânduri mari, am vrut să ne facem un retur plin de speranţe. Nu e chiar uşor să digeri o înfrângere la scor. Am gestionat greşit anumite situaţii de joc. Nu am foarte multe de reproşat din punct de vedere al atitudinii, al dorinţei. Din păcate au fost lucruri care nu au ieşit astăzi. Pare ireală o revenire după acest scor. S-au văzut minuni în fotbal. Să treacă timpul şi vedem ce o să gândim pentru meciul retur. Din start prima şansă era a Craiovei. Acum au făcut-o mai clară. Chiar dacă rezultatul este unul dureros, să nu uităm că am ajuns până aici. Lucrurile trebuie îmbunătăţite", a spus Enache la Digi Sport, conform News.ro.

Formaţia CSU Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, la care Alexandru Băluţă a marcat de trei ori.

Au înscris Băluţă ’12, ’30, ‘82, Gustavo ‘45+4 (dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Miron asupra sa) şi Mitriţă ‘65 pentru gazde, respectiv Acsinte ‘35 pentru oaspeţi.

Returul va avea loc luna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.