Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Enache: 'Sperăm să demostrăm şi la jocul împotriva celor de la FCSB că nu şansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul 4'

www.digisport.ro
Costel Enache

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să demonstreze la meciul cu FCSB, din Liga I, că nu au ajuns pe locul patru dintr-o şansă sau întâmplare.

"Cu siguranţă un joc cu FCSB nu poate fi tratat uşor. E un meci important pentru noi prin prisma rezultatelor din ultimul timp, e un joc greu prin faptul că lucrurile s-au aglomerat în zona de play-off şi atunci suntem obligaţi să facem maxim din ceea ce putem din jocul acesta. Eu cred în şansa noastră şi sincer o spun cu argumente. Suntem o echipă care a avut constanţă, bine organizată şi cred că forţa echipei noastre e recunoscută în momentul acesta. Nu putem spune că şansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul patru, e un drum lung în care jucătorii au demonstrat că au forţă. Sperăm să demostrăm şi la jocul împotriva celor de la FCSB şi aştept cu mare nerăbdare şi interes jocul de duminică", a declarat Enache într-o conferinţă de presă, informează site-ul oficial al clubului moldovean, potrivit News.ro.

Citește și: Gigi Becali, ironii către Dan Petrescu: 'Vreau să-i dea lui Dan numai arbitraj video'

Enache a afirmat că nu este greu ca Moruţan şi Roman să fie motivaţi pentru meciul cu FCSB: "Nu este greu să-i motivez pe Olimpiu şi Roman pentru acest meci, amândoi sunt oameni cu echilibrul mental mult peste media ceea ce am întâlnit în campionatul nostru, sunt doi oameni care nu se lasă prea uşor influenţaţi. Oli (n.r. Olimpiu Moruţan) are deja o mare experienţă din acest punct de vedere, iar la Mihai (n.r. Mihai Roman) vorbim de ani de experienţă care a trecut prin multe medii şi nu cred că lucrurile din culise îl destabilizează", a declarat antrenorul principal al FC Botoşani, Costel Enache.

Pentru fundaşul Nicolae Muşat, meciul cu FCSB este extrem de interesant. "Adevărul e că e cam groasă gheaţa la ceea ce priveşte meciurile cu FCSB. Sperăm să obţinem cel puţin un punct duminică şi să acumulăm puncte în acestă luptă pentru accederea în play-off. Ne-am uitat la toate meciurile pe care le-am putut vedea pentru că avem de studiat, de văzut adversarii şi clar că cei de la Iaşi au făcut un meci în care s-au autodepăşit în acea partidă cu FCSB. Agresivitatea este unul din principalele atuuri ale echipei noastre şi nu de acum ci de mai mult timp şi toată lumea care a venit la Botoşani recunoaşte acest atu. Sperăm să devenim mai agresivi în sensul bun al cuvântului, nu vrem să pară că e o vreme de război sau cum am mai auzit alte declaraţii spuse prin presă. Aici toată lumea a fost bine primită, respectată dar în teren fiecare îşi câştigă pâinea cum ştie mai bine. Ne aşteptăm la un teren greu cum a fost cel cu Viitorul, nu ştiu dacă ne avantajează", a declarat fundaşul botoşănean Nicolae Muşat.

Portarul Alberto Cobrea a afirmat că FC Botoşani este o echipă foarte echilibrată: "În ultimul timp a început să se pună presiune pe noi dar suntem o echipă foarte echilibrată, cu experienţă foarte mare, care ştie să gestioneze bine situaţia. E o presiune pozitivă şi trebuie să demostrăm că lucrurile acestea sunt adevărate şi nu este o chestie doar de presă. FCSB au jucători care invididual au calităţi foarte bune mai ales la aceste faze fixe, important e să fim noi concentraţi 100% şi să gestionăm noi bine fazele şi ocaziile lor", a spus Cobrea.

Meciul FC Botoşani - FCSB va avea loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.