Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Fotea, președintele CJ Galați, la premierea tinerilor absolvenți din sistemul DGASPC: Sunt profund impresionat

CJ Galați
Costel Fotea

Costel Fotea, președintele CJ Galați, la premierea tinerilor absolvenți din sistemul DGASPC: Sunt profund impresionat

Consiliul Județean (CJ) Galați a premiat marți, 26 septembrie, zece tineri aflați în sistemul de protecție al DGASPC Galați, pentru rezultatele deosebite obținute, anul acesta, la admiterea la facultate, reușind să fie admişi la universități de prestigiu din țară.

"Sunt profund impresionat de povestea acestor tineri, care pentru noi toți sunt adevărați învingători și merită tot respectul nostru. Cu mult efort, cu foarte multă muncă, ambiție și voință, acești tineri minunați, aflați în grija Direcției de Protecția Copilului Galați, au reușit să intre la facultăți de prestigiu din București, Iași și Galați. Și pentru că performanța trebuie recompensată și încurajată, i-am premiat pe fiecare cu suma de 3.000 de lei. Acești tineri sunt exemple de urmat. Îi felicit din toată inima pentru toate realizările lor și le doresc mult succes la facultate. De asemenea, îi felicit pe toți cei care le-au fost aproape în toți acești ani", a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Tinerii premiați au fost admiși la specializări dintre cele mai diverse, începând cu facultăți de teatru și litere, până la medicină veterinară, economie și administrarea afacerilor, informatică și, nu în ultimul rând, jurnalism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.