Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Fotea, președintele CJ Galați: Noi investitii de mediu la Tecuci/ Se lucrează la stațiile de transfer și compostare a deșeurilor

CJ Galați
lucrari constructii

Costel Fotea, președintele CJ Galați: Noi investitii de mediu la Tecuci/ Se lucrează la stațiile de transfer și compostare a deșeurilor

După închiderea depozitului neconform de deșeuri de la Rateș, am demarat noi lucrări la Tecuci, în cadrul celei mai ample investiții din țară de gestionare a deșeurilor.

Astfel, construim două stații moderne, una de transfer a deșeurilor și cealaltă de compostare a deșeurilor vegetale, în condițiile în care bazinul legumicol de la Matca se află la doar câțiva kilometri distanță.

Constructorul lucrează în teren la partea de armare a fundației, unde se vor folosi aproximativ 20 de tone de fier beton. De asemenea, în același timp, în fabrică se pregătește și confecția metalică.

Mai mult, finalizăm în aceste zile și branșamentul electric al depozitului de la Rateș, astfel încât să fie pornite toate instalațiile montate în procesul de închidere a platformei de deșeuri.

Valoarea celor două stații de transfer și compostare de la Tecuci este de aproape 28 de milioane de lei (fonduri europene).

În total, proiectul unic de management integrat al deșeurilor din județul Galați înseamnă investiții (Valea Mărului, Tecuci, Târgu Bujor și municipiul Galați) de peste 100 de milioane de euro, fonduri europene atrase de Consiliul Județean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.