Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistent medical, fost concurent la 'Chefi la cuţite', arestat pentru agresiune sexuală: Pipăia pacientele care veneau la recuperare / Video/ UPDATE

Foto Facebook
Costel Mircea Bratosin concurent chefi la cutite

Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite“, asistent medical şi maseor la Spitalul de recuperare Băile Felix, a fost arestat la Oradea pentru agresiune sexuală în formă continuată, anunță adevarul.ro.

UPDATE: Printr-un punct de vedere remis redacției Asociaţia „Ridică-te şi Umblă“ anunță că domnul Costel Mircea Bratoșin:

”1. Nu este și nici nu a fost membru al Asociației „Ridică-te și umblă”, ci participa ca voluntar la anumite proiecte ale Asociației, dedicate persoanelor cu dizabilități.

2. Nu este și nici nu a fost lider al Asociației „Ridică-te și umblă”.

3. În ultimul an de zile nu a mai participat la activitățile Asociației „Ridică-te și umblă”.”

Știre inițiala

Asistent medical balneofizioterapeut de la Departamentul Masaj al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Costel Mircea Bratosin a ajuns în anchetă după mai multe reclamaţii făcute de pacientele spitalului, care susţiuneau că bărbatul le-ar fi atins în zone nepotrivite în timpul unor proceduri.

Potrivit unor surse judiciare, Bratosin ar fi încercat să se apere susţinând că a fi atins din greşeală părţile intime ale pacientelor sale deoarece are probleme de vederea.

De altfel, el a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere şi şi-a obţinut diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti, tot o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere.

Însă numărul situaţiilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, după cum au arătat anchetatorii, care au identificat cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

Costel Mircea Bratosin a fost reţinut, deci, luni, 5 decembrie, pentru 24 ore, iar marţi a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria locală, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 zile, dar pe care bărbatul o poate contesta, încă, la Tribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. În 2019, el a concurat la emisiunea "Chefi la cuţite", unde a fost primul concurent albinos, o condiţie genetică extrem de rară care afectează pigmentul, astfel încât pielea şi părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Bratosin este, de asemenea, preşedintele organizaţiei locale a Asociaţiei „Ridică-te şi Umblă“, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu deficienţe locomotorii, cu deficienţe de vedere şi hipoacuzice.

Totodată, el este student în anul lll la Jurnalism, şi are o emisiune proprie, „Lumea În Obiectiv“, care poate fi urmărită online, pe YouTube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.