Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costinești - stațiune SuperLiga! Vino la vizionarea exclusivă pe plaja Obelisc!

superliga superbet meciuri costinesti

Costinești - stațiune SuperLiga! Vino la vizionarea exclusivă pe plaja Obelisc!

Cel mai fierbinte loc de pe litoral pentru iubitorii fotbalului românesc va fi în acest weekend plaja iconică de la Costinești, de lângă legendarul monument ridicat în perioada de magie a unor titani ai istoriei fotbalului românesc, precum Dobrin, Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Rică Răducanu. Ion Oblemenco...

În acest weekend, vineri 11 august (meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari) și sâmbătă 12 august (meciul Poli Iași – Universitatea Craiova) se văd pe plajă, începând cu ora 21:00!

Ce poate fi mai frumos decât să fie și după ce poate ai jucat la Superbeach Open, pe plaja IaKi din Mamaia, unde tot în acest weekend se desfășoară preselecțiile pentru turneul final. Bănel Nicoliță și Florin Gardoș sunt selecționerii care își vor alege echipele care îi vor reprezenta la turneul final de fotbal pe plajă, care va avea loc pe 26 august, tot pe plaja Iaki din Mamaia.

Toate detalii despre turneu sunt aici

Să te bucuri de un weekend super la mae: cu baie, plajă, amintiri frumoase cu prietenii, fotbal la SuperBeach Open și cu emoții de suporter la vizionările cu meciuri din SuperLiga, pe plaja Obelisc din Costinești!

Chiar dacă nu are echipă în SuperLiga, Costineștiul e gazdă în sezonul estival pentru turiști din toate orașele reprezentate în SuperLiga. Iar viziionările de pe plaja Obelisc îl vor transforma în stațiune SuperLiga!

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.