Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costiuc susține că a câștigat în instanță dosarul intentat de Morari

deschide.md
viorel morari

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc declară că a câștigat în instanță dosarul intentat de Viorel Morari, fostul șef al Procuraturii Anticorupție.

Potrivit lui Costiuc, ședința a avut loc astăzi, iar Viorel Morari nu s-a prezentat în instanță, transmite presa din Republica Moldova.

"Fostul șef al Procuraturii Anticorupție a bătut în retragere, Viorel Morari a renunțat să vină în instanță să-și apere onoarea și demnitatea "lezată".

Așa că pentru ziua de azi avem câștig de cauză în dosarul Morari versus Costiuc.

Astăzi a avut loc ședința în dosarul civil intentat de Viorel Morari prin care cere despăgubiri pentru "lezarea reputației", vă informez că din cauza neprezentării lui Morari ori a avocatului dumnealui în cadrul procesului, judecătorul a decis, scoaterea de pe rol a cererii lui Morari.

Probabil după declarațiile mele a renunțat să mai lupte cu mine în instanță", a declarat Costiuc.

Reamintim că Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, cercetat în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri la Durlești, a declarat că „a primit propuneri de a participa la crearea destabilizărilor în masă și l-a acuzat pe ex-șeful PA, Viorel Morari, de reținerea sa”.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, a calificat acuzațiile aduse de Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, drept „false și grave” și afirmă că acestea „necesită a fi investigate de organele competente”.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.