Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, întrebare pentru useriști după accidentul cu trotineta al lui Barna: Măi Dănuțule, la voi, regulile par să funcționeze doar pentru alții

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a comentat, pe Facebook, accidentul cu trotineta al lui Dan Barna, de la sfârșitul săptămânii trecute.

"Mă întreb ce ar zice useriștii dacă ar fi întrebați de ce a trecut strada Dan ”Antipenalu'” Barna pe trecerea de pietoni, călare pe trotinetă și pe roșu?

Probabil ar suna cam așa - ”Drulă: ”S-a speriat cînd m-a văzut cu umbrela, crezînd că e rangă”; Cioloș: ”A respectat o Directivă Europeană recent adoptată”; Clotilde: ”Penthrru că așa e de bon ton și la Pahrris!”; Năsui: ”Dacă nu traversa, pierdeam fondurile din PNRR”; Stelian Ion: ”Testa vigilența forțelor de ordine!”; Anca Dragu: ”Fără sport și mișcare ajungea ca mine!”; Bulai: ”Din corectitudine, a refuzat să plagieze stilul celorlalți pietoni!”; Ungureanu: ”Cel fără de păcat să bage el, primul, denunț la DNA!”; Voiculescu: ”Rușine, România e ultima țară în care se mai sancționează trecerea pe roșu!”; Prună: ”Trecerile de pietoni au ajuns în România un instrument politic!” etc...

'Zi și tu ceva mai eroic, că te-ai bătut cu un Hummer parte-n parte, pînă l-ai dovedit'

Măi Dănuțule, la voi, useriștii, regulile par să funcționeze doar pentru alții, mă mir că nu ți-ai pus și girofar la trotineta aia, să ți se facă pîrtie. Dacă erai tu președinte, sigur nu s-ar fi întîmplat beleaua, că ai fi avut antemergători cu triciclete. Doar un sfat pot să-ți dau: nu povesti familiei și amicilor că ai vînătăi de la căderea cu trotineta, să nu te faci de rîs. Zi și tu ceva mai eroic, că te-ai bătut cu un Hummer parte-n parte, pînă l-ai dovedit...", a scris Radu Cristescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.