Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coșurile de mână vor fi eliminate și în magazinele din Dâmbovița

retailgazette.co.uk
supermarket-mancare

Prefectul județului Dâmbovița a cerut eliminarea coșurilor de mână și utilizarea exclusivă a cărucioarelor în magazine, dar și evitarea promoțiilor care ar putea genera aglomerații în centrele comerciale.

Citește și: EXCLUSIV - LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Dâmbăvița, apropierea sărbătorilor de iarnă în mod constant creează un flux mărit de cumpărători în spațiile comerciale de mare suprafață. În acest condiții, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a cerut acordarea unei atenții sporite activității comerciale în această perioadă.

Astfel, prefectul le-a cerut operatorilor economici să elimine coșurile de mână și să utilizeze exclusiv cărucioarele în magazine, să monitorizeze atent numărul de cumpărători care se pot afla simultan în incinta magazinului, să evite promoțiile și vânzările accelerate ale unor produse care ar putea genera un flux mare de cumpărători și să mărească numărul de angajați astfel încât să fie deschise un număr cât mai mare de case de marcat pentru a nu se mai crea aglomerație.

De asemenea, firmele au fost înștiințate că, în perioada următoare, vor fi intensificate controalele, iar dacă vor fi descoperite deficiențe se va lua în calcul adoptarea în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a unor măsuri restrictive ce pot merge până la limitarea programului de funcționare între anumite intervale orare sau zile ale săptămânii.

În județul Dâmbovița gradul de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 2,95‰ și la 4,47‰ la nivelul municipiului Târgoviște.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.