Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COTAR nu se implică in scandalurile cu tenta politica

COTAR

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) semnalează o situație inadmisibilă: un membru al confederației nu reprezintă opinia tuturor membrilor și nici poziția oficială a confederației. Acest aspect ar trebui să fie înțeles de jurnaliștii care preiau, pe surse, opiniile oricărui membru COTAR, mediatizându-le ca și cum ar aparține organizației patronale. Noi reprezentam interesele breslei noastre, nu a altor institutii

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) nu are niciun fel de poziție sau opinie în legătură cu Direcția Națională Anticorupție sau cu procurorul-șef al acestei instituții. Fiecare membru COTAR este liber să aibă și să-și exprime propriile opinii, dar nu în numele confederației patronale din care face parte.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) nu a decis, cu acordul tuturor membrilor sau măcar a majorității, să fie lansat în spațiul public un comunicat din partea confederației, nici pentru susținerea procurorului-șef al DNA, nici pentru revocare. Ca atare, COTAR nu are legătură cu alegerea domnului Mircea Manolache, reprezentant al filialei Nord-est, de a transmite presei un comunicat prin care își exprimă propria susținere pentru procurorul-șef al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.