Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Covaliu (COSR): Avem sportivi care pot câştiga medalii la Paris chiar dacă nu sunt favoriţi

Paris 2024

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, vineri, că unii dintre componenţii Team Romania au atins maturitatea sportivă şi pot câştiga medalii la Jocurile Olimpice de la Paris chiar dacă nu se află printre favoriţi la probele lor.

"Sperăm să ne întoarcem cu cât mai multe medalii, asta ne dorim toţi. În momentul în care pui inimă şi pasiune nu au cum să nu vină şi rezultatele. Un număr de medalii e dificil de spus, dar avem sportivi care au ajuns la maturitatea sportivă şi pot câştiga medalii la Paris, chiar dacă nu sunt printre favoriţi", a spus Covaliu, conform Agerpres.l

Preşedintele COSR a menţionat că naţionala masculină de polo a României, calificată la JO de la Paris în urma participării la Campionatul Mondial de la Doha, reprezintă o surpriză plăcută.

"O surpriză plăcută, naţionala de polo. Discutam înainte cu unii dintre colegi şi spuneam că încă sunt şanse de calificare. Eu mereu sunt de părere că până nu se închide procesul de calificare pe fiecare ramură de sport noi suntem datori să sperăm, să avem încredere şi să îi susţinem pe aceşti sportivi să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris", a explicat el.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a fost prezent, vineri, la lansarea melodiei trupei Voltaj intitulată "Din toată inima pentru Team Romania", care este dedicată sportivilor care vor participa sub culorile roşu, galben şi albastru la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.