Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Anthony Fauci s-a răzgândit cu privire la purtarea măștii în exterior

smartradio.ro
Anthony Fauci

Dr. Anthony Fauci consideră că Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) va furniza în curând noi îndrumări anti-Covid cu privire la utilizarea măștilor în exterior, numind de „bun simț” să facă acest lucru. Măștile au avut un rol din ce în ce mai important în cadrul dezbaterilor din ultima vreme, deoarece mulți pun sub semnul întrebării utilizarea continuă și pe scară largă a măștilor, de vreme ce rata vaccinării continuă să crească.

Fauci este de acord cu unele dintre aceste obervații, spunând că riscul pentru persoanele care au activități în aer liber este „minuscul”, în special pentru persoanele vaccinate.

„Ceea ce cred că veți auzi, ceea ce va auzi țara în curând, este o recomandare actualizată a CDC”, a declarat Fauci pentru emisiunea ABC „This week”. „CDC este o organizație bazată pe știință. Ei nu vor să facă nicio recomandare până nu analizează datele care o susțin”.

„Dar când privești situația este de bun simț să realizezi că riscul este foarte scăzut, mai ales dacă ești vaccinat”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.