Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenirea lui Cristiano Ronaldo în Italia este COMPLICATĂ de coronavirus - Restricţiile aeriene îl ţin pe jucător blocat

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Restricţiile impuse traficului aerian din cauza pandemiei de Covid-19 în Europa complică revenirea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo de la Madeira în Italia, pentru a începe antrenamentele cu echipa Juventus Torino, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Ronaldo, conform cotidianului Record, plănuise să plece din Madeira duminică, pentru a intra într-o carantină de 14 zile în Italia, înainte de a începe antrenamentele.

Citeşte şi: Comisia Europeană, în lupta cu COVID-19: începe maratonul mondial al donatorilor! Scopul este de a strânge 7,5 miliarde de euro

Cu toate acestea, starea de urgenţă din Spania a schimbat planurile iniţiale ale jucătorului, care, potrivit ziarului, trebuia să treacă prin Madrid cu avionul său privat alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, şi cei doi copii ai săi, care ar fi urmat să rămână în capitala Spaniei, înainte de a continua călătoria spre Torino.

Întrucât acest plan nu a putut fi pus în aplicare, Ronaldo ar urma să plece astăzi (luni) direct în Italia în vederea reluării pregătirilor cu echipa sa începând cu 18 mai.

Ronaldo şi familia sa se aflau la Madeira din luna martie, odată cu suspendarea competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.