Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Două meciuri din Liga a II-a au fost amânate

Două meciuri din etapa a şaptea a Ligii a II-a de fotbal, ASU Politehnica Timişoara - AFC Dunarea 2005 Călăraşi şi CS Aerostar Bacău - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, au fost amânate, joi, din cauza unor cazuri de infectare cu coronavirus la ASU Poli, respectiv Aerostar.

Site-urile Federaţiei Române de Fotbal şi Comisiei Centrale de Arbitri confirmă că partidele respective nu se vor juca în acest weekend.

''Jocul de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi, programat iniţial vineri, 9 octombrie, de la ora 19:30, a fost amânat'', a anunţat ASU Poli Timişoara pe pagina sa de Facebook.

''Jucătorii şi staff-ul echipei noastre au efectuat la începutul săptămânii testarea periodică pentru depistarea noului coronavirus. Dintre cele 36 de persoane testate, şapte au primit rezultate pozitive. Prin urmare, atât cei depistaţi pozitiv, cât şi ceilalţi membri ai staff-ului şi lotului au intrat în izolare până luni 12 octombrie, când testarea va fi repetată. Până atunci activităţile echipei sunt suspendate'', anunţase echipa de pe Bega, miercuri, într-un comunicat.

''Meciul dintre Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu contând pentru etapa 7-a din liga 2 a fost amânat. Partida se va disputa la o dată ce va fi anunţată ulterior de Federaţia Română de Fotbal'', a anunţat, joi, pe Facebook, şi echipa din Târgu Jiu.

Aerostar nu a putut juca nici meciul din Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamţ, de miercuri, din cauza cazurilor de coronavirus din lotul său.

Partida ASU Politehnica Timişoara - AFC Dunărea 2005 Călăraşi trebuia să deschidă etapa, vineri, de la ora 19:30, pe Stadionul ''Dan Păltinişanu'' din Timişoara, în timp ce meciul CS Aerostar Bacău - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu era programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Aerostar din Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.