Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Maradona va fi testa după apariția unui caz la echipa sa

Diego Maradona

Diego Maradona, antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, va efectua luni un test pentru Covid-19, după ce atacantul său Nicolas Contin a fost testat pozitiv la noul coronavirus, relatează EFE.

Miercuri, Maradona şi-a dirijat echipa la un meci amical cu San Lorenzo, încheiat cu un scor alb, 0-0. La o zi după joc, Nicolas Contin şi-a pierdut gustul şi mirosul, iar testul efectuat joi a indicat că este infectat cu Covid-19. Jucătorul a intrat în carantină şi este monitorizat de medici.

Eric Ramirez, care a mers la meci în aceeaşi maşină cu Contin, a intrat în izolare. La partida de miercuri, Contin l-a îmbrăţişat pe Maradona, care purta o mască transparentă care îi acoperea toată faţa.

Diego a avut un contact în aer liber cu jucătorul, cu mască pe figură şi a fost în contact cu Contin pentru o perioadă mai scurtă de 15 minute, astfel că medicii nu consideră că Maradona este un caz suspecat, mai ales că nu prezintă simptome, dar pentru liniştea lui şi a familiei sale, starul argentinian va efectua luni un test.

Maradona va împlini 60 de ani pe 30 octombrie, iar la sfatul medicului său, a lipsit de la majoritatea antrenamentelor echipei sale din cauză că este un pacient de risc, fiind supraponderent şi cu antecedente cardiologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.