Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Marele Premiu al Olandei la motociclism viteză a fost amânat

Marele Premiu al Olandei la motociclism viteză, prevăzut pe 28 iunie, a fost amânat, ca urmare a măsurilor adoptate de guvernul olandez pentru stoparea propagării coronavirusului, au anunţat responsabilii Circuitului TT din Assen, citaţi de agenţia EFE, notează Agerpres.

Premierul olandez Mark Rutte a anunţat marţi prelungirea cu trei luni, până la 1 septembrie, a interdicţiei de organizare a marile evenimente publice, inclusiv a competiţiilor sportive internaţionale.

"Din păcate, măsurile guvernamentale adoptate implică mutarea cursei în toamnă sau amânarea sa până în sezonul viitor. Dezamăgirea este mare, însă susţinem pe deplin decizia guvernului. Sănătatea spectatorilor şi a tuturor părţilor implicate este principala noastră prioritate", se arată într-un comunicat dat publicităţii de olandezi.

Noua dată de desfăşurare a Marelui Premiu al Olandei urmează să fie discutată cu organizatoarea Campionatului Mondial, compania spaniolă Dorna Sports.

Nici Marele Premiu de Formula 1 al Olandei, care urma să se deruleze pe 3 mai şi a fost deja amânat pentru o dată necunoscută, nu va mai putea avea loc până în toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.