Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi de peste 7 KILOMETRI la vama Giurgiu. Sute de tiruri, BLOCATE

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Tirurile care aşteaptă marţi după-amiază la trecerea PTF Giurgiu - Ruse, Bulgaria, formează o coadă de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu.

"În weekend traficul maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone este restricţionat în Ungaria şi Austria, astfel încât spre mijlocul săptămânii majoritatea camioanelor care merg în Bulgaria, Grecia, Turcia ajung la PTF Giurgiu şi se formează cozi la frontieră. La acest aflux de camioane se mai adaugă şi faptul că vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria poate fi achiziţionată doar de la cele două ghişee amplasate în PTF Giurgiu-Ruse", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

El a spus că traficul la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se desfăşoară pe două benzi la intrarea în ţară şi pe două benzi la ieşirea din ţară, iar în ultimele 24 de ore au ieşit din România prin acest punct de frontieră un număr de 4.263 de autoturisme, 748 de camioane, 137 de microbuze, 51 de autocare şi 16.713 persoane.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, maşinile ajunse în PTF Giurgiu au de aşteptat aproximativ 20 de minute până la ieşirea din ţară, dar şoferii susţin că cei care se aşază marţi după-amiază la coadă pot aştepta şi patru ore până ajung în punctul de frontieră.

Citeşte şi: INCIDENT la Aeroportul Otopeni! O cursă, întoarsă din drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.