Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi la vama Nădlac II. Șoferii de camioane așteaptă trei ore pentru a trece granița în Ungaria

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Șoferii de camioane așteaptă, vineri dimineața, la vama Nădlac II, din județul Arad, trei ore pentru a trece granița în Ungaria, după ce joi, traficul a fost restricționat pe teritoriul Ungariei, potrivit Mediafax.

Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la graniță, dezvoltată de Poliția de Frontieră, vineri dimineața, la vama Nădlac II, din județul Arad, timpii de așteptare pe sensul de ieșire din țară pentru camioane au crescut la 180 de minute.

Astfel, s-a format o coloană de TIR-uri care se întinde pe mai mulți kilometri. La vama Nădlac II sunt deschise patru artere pe sensul de ieșire din țară pentru camioane.

De asemenea, și la vama Petea, din județul Satu Mare, șoferii de camioane așteaptă 150 de minute pentru a li se verifica documentele, vineri dimineața.

Conform reprezentanților Poliției de Frontieră Oradea, timpii de așteptare au crescut ca urmare a faptului că începând de miercuri, ora 23.00, și până joi, la ora 23.00, pe teritoriul Ungariei a fost restricționată circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost luată de autoritățile ungare ca urmare a faptului că în data de 1 noiembrie a fost Ziua Tuturor Sfinților, declarată zi de sărbătoare națională și nelucrătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.