Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă a dat 'verdictul' - Ce anume le leagă pe Viorica Dăncilă și Elena Udrea

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a explicat în emisiunea România 2019, realizată la Gura Humorului, ce anume le leagă pe Viorica Dăncilă și Elena Udrea, potrivit realitatea.net.

"Viorica Dancila este celebra prin imbracamintea extrem de diversificata, de la o zi la alta, si prin celebrele brose pe care Denise Rifai le arata tot timpul. Este clar ca se ocupa cineva de Viorica Dancila, din acest unghi", a început Cozmin Gușă discursul.

Citește și: Mihai Fifor, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Investiţii blocate. Acesta e președintele care vă propune România normală!

Patronul Realitatea TV a continuat: "Elena Udrea a avut botezul si a avut o nasa a fetitei. Ei, bine, nasa fetitei Elenei Udrea este aceeasi persoana cu stilista care se ocupa de imbracamintea Vioricai Vasilica Dancila, celebra Dana Budeanu. Verdict! Deci Dana Budeanu este cea care o imbraca pe Viorica Dancila si care este si nasa fetitei Elenei Udrea, care a avut botezul ieri".

"Nu doar acesta este elementul, dar acesta este elementul cu cea mai mare notorietate, pentru ca imbracamintea, stilistul, ceea ce face Dana Budeanu este ceva de notorietate. Poate nu la Realitatea, dar sigur la site-urile de profil. Asadar, numitorul comun intre Viorica Vasilica Dancila si Elena Udrea se numeste Dana Budeanu. Mai erau si alte elemente, dar acesta mi s-a parut cel mai spectaculos", a încheiat Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.