Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă a EXPLODAT: Dragnea, Teodorovici și Vâlcov vor să închidă Realitatea TV! OUG cu dedicație

cozmin gusa

Acționarul majoritar al Realitatea TV, Cozmin Gușă, susține că prin OUG care reglementează insolvența, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov pun la cale închiderea Realitatea TV. El arată că OUG-ul este cu dedicație pentru postul TV și se urmărește ca, ulterior, oameni din anturajul lor să preia stația.

Citește și: SURSE Euractiv - Socialiștii europeni, criză de nervi în ședința cu Viorica Dăncilă: tensiuni URIAȘE la Bruxelles

"Această lege a insolvenţei are drept obiect strict închiderea şi falimentarea Realitatea TV. Legea vizează direct Realitatea TV, nu are treabă cu insolvenţa din România şi dânşi au dorit, prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual, să vizeze direct Realitatea TV. Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuare. Dar asta era motivul pentru care Orlando "minte-puţină" se răstise la Tudorel Toader, pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că este ilegal şi vizează strict Realitatea TV", a afirmat Cozmin Guşă, în urmă cu o săptămână, informează Realitatea.

"Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea îl prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune Daddy ca la carte. Iar acest plan al lui Daddy îl ştiam de multă vreme. Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV", a afirmat Guşă.

Consultantul politic a precizat că, prin această Ordonanţă, Liviu Dragnea şi Guvernul doresc să închidă emisia Realitatea TV. "Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legale, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, acest proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov", a declarat Cozmin Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.