Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: 'Al doilea mandat al lui Băsescu a fost coordonat de statul paralel'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Al doilea mandat al fostului președinte al României Traian Băsescu a fost coordonat de statul paralel. Este acuzația adusă de consultantul politic Cozmin Gușă după denunțul depus de Sebastian Ghiță pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

"O să vă dau detalii despre 2009, an în care Băsescu nu ar mai fi trebuit să câștige încă un mandat.

A funcționat ca un stat paralel compus din oameni ai statului român, și care au deturnat tot ceea ce ar fi trebuit sa fie legitim, România noastră, între 1990 și 2000 a fost devalizată și în favoarea unor politicieni, dar și a unor multinaționale care au funcționat în paralel cu cele de suprafață.

Știrea acestor zile este că cel care a plătit repatirerea lui Nicolae Popa din Indonezia, face aceste precizări și ne duce cu gândul la lupta politică de la alegerile prezidențiale din 2009.

În acea structură a statului paralelel, condusă de Coldea și Koveși, se hotărau diverse chestii. Nicolae Popa a dat, de-a lungul timpului, informații intresante. Frapant este faptul că, Popa a fost arestat fix înaintea turului doi dintre Mircea Geaoană și Traian Băsescu. Nu a fost în regulă, pentru că în acele momente s-a încercat intrarea în jocul de la prezidențiale. În acele zile ale arestării lui Nicolae Popa, și Sorin Ovidiu Vântu ra pe lista de arestări. Casa lui a fost înconjurată de mascați, norocul lui că a fost informat și s-a plimbat cu mașina pe străzi toată noaptea. În ziua alegerilor s-au oprit aceste acțiuni în forță ale statului paralel. Acest stat paralel care a funcționat în perioada lui Băsescu este descris bine de Sebastian Ghiță", a declarat Gușă la Realitatea.

Citește și: Victor Ponta, MESAJ FULGER după sondajul care arată prăbușirea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.