Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă DEPLÂNGE situația șefilor din presă: 'Patronatul din mass-media a fost persecutat'

www.nasul.tv
Dan Voiculescu arestat

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat, la Realitatea TV, situaţia patronilor de presă din România: "Nu trebuia să fie judecaţi înaintea politicienilor care au făcut un mare rău".

"Dacă facem o enumerare, pornind de la Maricel Păcuraru, partenerul meu, şi ajungând la Sorin Ovidiu Vîntu, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu, plus Cristi Burci, Andronic cu probleme, Adrian Sîrbu care a fost arestat, ne dăm seama că într-un fel tot patronatul din mass-media a fost persecutat. Nu ştiu dacă a fost o strategie. Sunt subiectiv aici pentru că îmi pare rău de fiecare, de necazurile fiecăruia. Cu unii nu mai comunic pentru că am întrerupt relaţia de prietenie sau de comunicare de mulţi ani, la iniţiativa mea, de fiecare dată pentru lucruri cu care nu am fost de acord.E păcat că mass-media este într-o asemenea degringoladă în România şi cred că este şi din cauza faptului că nu s-a încercat o anumită discuţie, strategică care se practică în fiecare stat, neavând în acest moment o asemenea subţirime de capital românesc", a spus Cozmin Guşă.

Citește și: Cozmin Gușă povestește cum a părăsit PSD: 'Era acea mare CARACATIȚĂ de foşti demnitari COMUNIȘTI'

"Se prezintă alte dosare, nu dosare legate de mass-media, la fiecare dintre cei pe care i-am enumerat. Eu nu cred că ar fi trebuit să fie judecaţi înaintea politicienilor. Politicienii s-au apărat unii pe alţii. Cred că foarte mulţi dintre ei au acţionat şi la o anumită comandă politică pe care deocamdată nu au divulgat-o. În orice caz, patronii din mass-media nu trebuia să fie judecaţi înaintea politicienilor care au făcut un mare rău, dacă ne referim doar la lucrurile clare care pot fi documentate şi care nu trebuie să reiasă neapărat din delaţiuni sau denunţuri", a mai precizat consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.