Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă dezvăluie jocul care se pregătește după anunțul lui Tudorel Toader: 'Klaus Iohannis a picat într-o capcană'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a comentat, la Realitatea TV, anunţul lui Tudorel Toader în legătură cu ordonanţa de urgenţă pe care o pregăteşte pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

"Declaraţia lui Toader nu e o mare surpriză, decât faptul că şi-au asumat public acest lucru. Justiţia a fost terfelită în ultimii 2 ani. Toate jocurile subterane au anulat lucrurile bune care s-ar fi putut întâmpla în lupta anti-corupţie. Se vor întâmpla aceste lucruri, numai că acesta e tributul pe care-l plăteşte fostul stat paralel, reprezentat de Coldea, de Maior, regimul Băsescu, actualul stat al baronilor, al PSDragnea, tocmai pentru ca reprezentanţii acelui fost stat paralel să poată să se perpetueze în continuare în jocul de putere pe care l-au ocupat. Faptul că Florian Coldea îl asistă direct pe Dragnea de atâta timp sau prin intermediari, le dă posibilitatea acestora de la putere, cu Toader în frunte să beneficieze de un traseu, în baza şantajelor în justiţie. Ăsta e jocul care se pregăteşte", a spus consultantul politic.

Adrian Țuțuianu, anunț-bombă: 'Voi construi o alternativă la PSD'

Cozmin Guşă a evidenţiat capcana în care a căzut Klaus Iohannis, pentru că acei oameni "nu gândesc în spiritul de a avea servicii secrete puternice".

"În baza unui deal subteran prin care Dragnea trebuie să fie propulsat în finala pentru preşedinţie, Klaus Iohannis a picat într-o capcană. Care durează de mult timp, de când a refuzat să "debăsifice" structurile de informaţii ale României, l-a păstrat pe Coldea prim-adjunct încă 2 ani la SRI, plus alte cadre cu grade superior înalte, şi a căzut în capcana lor, a unor oameni care nu gândesc în spiritul de a avea servicii secrete puternice. Orice stat care se respectă trebuie să aibă servicii secrete puternice. Dar ei sunt dedicaţi unor jocuri personale. Felul în care s-a purtat cu el Cioloş în 2016, când pe baza discuţiilor pe care le avea cu Coldea a refuzat să sprijine PNL-ul, care a obţinut un scor ruşinos, creând un alt partid USR, pe care l-a făcut de la zero şi l-au propulsat în Parlament", a afirmat Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.