Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, DEZVĂLUIRI incendiare din PSD: Partidul nu îl mai vrea pe Victor Ponta

ponta nervos

Cozmin Guşă a declarat  că votul din PDS nu a fost unul pro Dragnea, ci unul împotriva lui Victor Ponta.

"Partidul nu îl mai vrea pe Victor Ponta. Votul nu a fost unul pro Liviu Dragnea. PDS-ul a avut lideri importanţi. Nu a existat un entuziasm în votul acordat lui Dragnea. Votul reprezintă o frontă tardivă a dictaturii Ponta - Ghită asupra bugetului statului. Chiar a fost o dictatură. Au dictat asupra împărţirii banilor publici aboliţilor săi. Iar partidul s-a supărat şi a fost nemulţumit că doar o anumită arie a beneficiat din bugetele statului", a dezvăluit Cozmin Guşă.

Citește și: Victor Ponta aruncă BOMBA: Am fost aproape de a demisiona

Conform consultantului politic, Victor Ponta este în funcţia de prim ministru un pacient ventilat. "Este ţinut artificial în viaţă, în funcţie. El este în comă", a completat acesta.

Cozmin Guşă a explicat că Victor Ponta este un "pacient politic comatos" deoarece a pierdut alegerile în profida unui sprijin mediatic imens. "A fost sprijiniţ şi a pierdut. Acest lucru ar fi trebuit să îi spună că are o problemă, că nu inspiră încredere", a mai afirmat consultantul politic.

Citește și: Victor Ponta îi dă vestea lunii lui Klaus Iohannis: Marți o să iau decizia politică bună

Acesta a spus, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, că în noiembrie 2014, pacientul Victor Ponta ar fi trebui să plece acasă, însă nu a vrut să facă acest lucru. "A promis că o să fie cuminte şi că o să asculte de ceea îi zice preşedintele Iohannis", a completat consultantul.

"Pacientul a reuşit să păcălească din nou şi să suţină că nu este bolnav şi când a simţit că i s-a uitat boala a început din nou să facă excese. Şi a căzut şi mai grav. În final, când trebuia să fie operat de DNA, a fugit din spital şi s-a dus în Turcia", a explicat Cozmin Guşă.

Citește și: SURSE Victor Ponta are nevoie de o nouă operație

"Acesta este din nefericire Victor Ponta, caz patologic, de targă. Evoluţia sa ne arată când de stabilă este România la nivel instituţional, pentru că nu ar trebui să existe niciun partid care să promoveze o astfel de persoană", a completat consultantul politic.

Toate aceste privesc şi struturile politice. "Dacă am fi avut o opoziţie consistentă, în aceste luni, cu acest pacient comatos, ar fi putut să îşi contureze o majoritatea. Nu au reuşit. Atât de slabă este structura de opoziţie, PNL-ul", a detaliat Cozmin Guşă, adăugând că "bolnavul comatos" se va interna din nou.

"Va pleca din nou ca să câştige timp", a precizat acesta, completând că Victor Ponta a dus atât România, PSD-ul şi guvernarea într-o postură degradantă.

"Votul de ieri a însemnat că partidul i-a ridicat sprijinul politic. Victor Ponta a susţinut un cadidat, iar partidul a ales pe altcineva. Laşitatea îl va face să fugă din nou", a afirmat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.