Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă face DEZVĂLUIRI despre Traian Băsescu și ajutorul primit de la oamenii lui George Soros

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

În 2005, după ce Traian Băsescu a ajuns președintele României, s-a instaurant o a doua ”frăție a Securității”, de inspirație externă, cu ajutorul oamenilor lui George Soros, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Există o umbră a fostei Securități în zona de poliție politică; azi vedem că cei care au dansat cu statul-paralel, Dragnea și Tăriceanu, vin și se prefac că ar condamna securismul, când ei sunt niște beneficiari ai securismului, a declarat Cozmin Gușă.

Citește și: Țiriac nu se dă bătut și dă în judecată BNR-Ce poziție au luat Simona Halep și Ilie Năstase

Consultantul politic a amintit că a vorbit în anul 2005 despre pericolul ca după venirea lui Băsescu în fruntea țării să se instaleze o a doua frăție a Securității, de inspirație externă.

”Cei care doreau să fie mai puțină democrație sau o justiție planificată, instaurând un fel de dictat asupra zonelor de securitate și de justiție din România, nu erau neapărat români. Băsescu a avut un inspirator, lucru pe care ni l-a ascuns - este vorba despre George Soros”, a subliniat Gușă.

Citește și: Revoluție pe piața imobiliară: Prima agenție din România care permite plata în Bitcoin

Consultantul politic este de părere că Traian Băsescu a reinstaurant noul sistem băsescian din 2005 cu ajutorul oamenilor lui Soros.

”A creat acest stat, care poate fi paraelel sau neparalel, prin oamenii lui Soros - Monica Macovei sau Renate Weber sunt doar două exemple. Dacă George Maior, Florian Coldea, Mihai Răzvan Ungureanu și alții or fi fost în legătură cu Soros ne poate spune comisia aceea, pentru că acolo era vorba de interese externe și de o a doua frăție a Securității care a fost implementată în regimul Băsescu, de oamenii regimului lui Băsescu, în plină democrație românească”, a amintit Cozmin Gușă.

Citește și: Un nou proiect controversat al parlamentarilor: Cum vrea PSD ‘să pună pe butuci’ ONG-urile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.