Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă face dezvăluiri interesante despre Antena 3: ”Nu va fi așa”

cozmin gusa

Cozmin Gușă a declarat, joi,  la Realitatea TV, că este solidar cu jurnaliștii trustului Intact "care cred că vor fi eliminați în cinci zile" și nu cu cei care știu că nu se va întâmpla acest lucru și aleg să facă un spectacol mediatic. În acest context, Cozmin Gușă a punctat că trustul Intact a fost favorizat de guvernarea Victor Ponta, care, în schimb, a fost un dușman perpetuu al Realitatea Media.

Citește și: Klaus Iohannis începe să piardă lupta pe Facebook: Potop de jigniri și retrageri de like-uri

"O să fac prima dată precizări legate de trustul Intact și implicarea mea în acel trust, alta legată de Realitatea Media. Timp de mai mult de trei ani am condus trustul Intact, am fost unul dintre conducătorii tustului Intact în urmă cu 15 ani, deci îl cunosc foarte bine pe Dan Voiculescu, cunosc foarte bine angajații trustului Intact și, în mod evident, cred că am căderea să mă pot să mă exprim despre ce se întâmplă.

Citește și: Băsescu, lovitură finală pentru Iohannis: ”Ați înțeles? E sluga zăpăciților, a sabotat statul”

Realitatea Media, unde sunt acționar, e un trust de presă aflat într-o situație mult mai precară decât trustul Intact. Partenerul și partenerul meu Maricel Păcuraru, la fel ca și Dan Voiculescu, e astăzi închis la un alt penitenciar decât Dan Voiculescu. Nu am făcut niciodată demersuri publice în favoarea partenerului meu. Cauza lui nu e legată de Realitatea Media și, în niciun fel, decizia din cauza lui nu a afectat vreun moment Realitatea Media. Spun astea pentru că foarte multe demersuri publice ale celor de la Antena au vizat mai mult sau puțin starea juridică a lui Dan Voiculescu.

Citește și: Un animator de radio și cântăreț român a murit la 36 de ani / VIDEO

Asta nu s-a întâmplat niciodată la Realitatea Media, deși Realitatea Media e într-o stare financiară proastă. Noi am preluat-o în insolvență, ca urmare a managementului unor băieți deștepți (...) iar Realitatea Media a fost victima unor mari abuzuri. Numai noi știm cum rezistăm în condițiile în care guvernarea ultimilor ani a fost un dușman perpetuu al nostru spre deosebire de trustul Intact care a fost favorizat de către această guvernare a lui Ponta. Atenție, vorbesc despre contracte, nu despre ANAF.

În rest, trebuie să spun că sunt solidar cu jurnaliștii care cred că vor fi eliminați în cinci zile. Nu va fi așa. Nu sunt solidar, însă, cu cei care știu că nu vor fi dați afară în cinci zile, făcând un spectacol mediatic și nu sunt solidar cu cei care cred că datoria, în urma deciziei justiției, nu ar trebui să o achite și treburile ANAF-ului ar trebui să fie obstrucționate. Nu sunt solidari cu acești oameni", a declarat Cozmin Gușă.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în scandalul ANAF-Antene: ”E o posibilă încălcare a Constituției”

"Există trusturi favorizate de către puterea politică din România. Unul din aceste trusturi e trustul Intact. Există trusturi care nu au fost favorizate, ba mai mult, în ultima perioadă, au fost presate, intimidate, crucificate cum e trustul Realitatea Media. Există aceste trusturi care au avut mize. Antena a avut miza în 2004, Adrian Năstase. Realitatea a avut miza Traian Băsescu, a câștigat Băsescu. În 2009, lucrurile s-au petrecut într-un fel amestecat, în care Băsescu a câștigat din nou, deși populația nu îl mai voia, în condițiile în care toată mass-media din România nu l-a mai dorit. Actualul președinte Iohannis a beneficiat de susținerea societății civile prin intermediul Realitatea. Spre deosebire de Realitatea, Antena a realizat mereu demersuri editoriale în favoarea patronului lor și în defavoarea deciziilor justiției", a mai spus Cozmin Gușă.

Citește și: Cristi Borcea povestește cum a făcut rost de bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.