Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă îi răspunde lui Vântu, care îl acuză că i-a furat Realitatea TV: 'Am recunoscut la DNA, toate documentele sunt acolo, în dosarul Codruț Marta'

cozmin gusa

Cozmin Gușă a fost acuzat de Sorin Ovidiu Vântu că i-a furat Realitatea TV, numindu-l escroc și parazit! Gușă, acționar la televiziunea de știri, alături de Maricel Păcuraru, a dezvăluit, la B1 TV, că toate actele preluării Realitatea TV se află la DNA.

”A avut și vremuri mai bune, ca să viu bun cu el. Vremea trece, timpul nu iartă. Nevoia de a scăpa de Băsescu ne-a unit. Am recunoscut și la DNA că am semnat cu copiii lui Vântu un contract de trust-see. E doar jumătate de adevăr. În 2009,
Vântu trebuia să fie arestat. A ajuns acasă și a văzut că avea casă încercuită. A dormit prin mașină, o noapte, fără telefoane. M-a sunat a doua zi, de pe un număr necunoscut, și l-am găsit într-o mașină, pe lângă sediul PSD. Mi-a zis că Traian Băsescu și Florian Coldea vor să îl aresteze. I-am spus că nu va fi arestat, pentru că e patron de presă. Și, a doua zi a putut merge acasă. Am semnat un trust-see valabil până când Vântu ar fi revenit din arest pentru a-l semna. Când procurorii au descins acasă la Vântu, era cu Maricel Păcuraru, când discutau contractul, i se duse o parte din bani. Toate documentele se află în dosarul de la DNA, dosarul Codruț Marta. Vântu a vândut firma lui Liviu Luca, de la el a luat-o Maricel Păcuraru. Sunt martor în dosarul de la DNA, am dat de două ori declarații.”, a spus Cozmin Gușă.

Citește și: Anunț pentru toți cei care au banii de la saltea schimbați în euro: Ce bancnote vor ieși din circulație în 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.