Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, ținta unui asasinat în această dimineață

gusa

Cozmin Gusa, patronul Realitatea Tv, sustine ca a fost miercuri dimineata tinta unei tentative de asasinat. El a declarat  ca urmeaza sa faca plangere penala pentru ca vinovatii sa fie trasi la raspundere.

Citește și: Secretarul de stat trimis în judecată de DNA: Era recompensat cu plata unor servicii sexuale

Gusa, care locuieste in Oradea, stabilise in urma cu cateva zile sa mearga la Cluj pentru a-si duce masina in service, autoturismul avand unele probleme. De obicei, cu masina, un Grand Cherokee, mergea sotia sefului de la Realitatea, insa Gusa a facut public in anturajul sau faptul ca el va conduce pana la Cluj. Miercuri dimineata, barbatul a simtit ca este ceva in neregula, asa ca a inceput sa verifice autoturismul. Si a avut o mare surpriza!

Citește și: Se lasă iar cu SCANDAL: Ovidiu Tender s-a dus la Avocatul Poporului! Ce i-a reclamat lui Ciorbea

Prezoanele de la roata dreapta din fata si stanga spate erau desprinse, iar daca ar fi apucat sa plece cu masina, cu siguranta facea un accident grav. Cozmin Gusa a sunat imediat la politie si a anuntat ce s-a intamplat. El a confirmat incidentul.

Citește și: DNA a descins la o televiziune: A fost confiscat serverul

“Voi depune plangere penala, vreau ca cei care au atentat la viata mea sa fie prinsi”, a spus Gusa in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Cozmin Gusa a explicat si de ce sustine ca a fost tinta unei tentative de asasinat. "Pe 1 februarie am fost la o statiune de sky de langa Baia Mare si ma intorceam la Oradea. Eram cu un Lexus 600, o masina extrem de performanta. Sotia conducea, fiul meu era in dreapta, iar eu pe bancheta din spate. Sotia a intrat intr-o curba cu 100 de kilometri la ora, a incercat sa reduca viteza, insa franele nu mergeau. Am iesit de pe carosabil aproximativ 13 metri, insa am avut noroc si masina s-a oprit intr-un mal de pamant", a mai spus Gusa.

Potrivit acestuia, politistii care au venit la fata locului i-au spus ca o franele unei asemenea masini nu au cum sa nu reactioneze in curba la o viteza de 100 kilometri, si i-au spus ca ei banuiesc faptul ca "nu e totul chiar curat la mijloc".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.