Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: La Bruxelles s-a DECIS! Dacă nu scapă de Viorica Dăncilă, România pierde președinția UE

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Gușă susține că are informații conform cărora de la Bruxelles a venit ultimatum pentru România, iar dacă PSD nu o schimbă pe Viorica Dăncilă, atunci țara noastră riscă să piardă președinția rotativă a Uniunii Europene.

Citește și: ALERTĂ - Gabriela Firea, scrisoare deschisă către membrii PSD: Nu trebuie să alegeți între mine și Dragnea

"România a primit un ultimatum, dacă până în octombrie nu-şi rezolvă această guvernare incompetentă şi neconformă cu rigorile UE, va pierde preşedinţia rotativă a UE. Este o informaţie pe care nu o am nici de la europarlamentari, nici de la comisarul Corina Creţu, ci de la oameni din conducerea executivă a UE," a explicat consultantul politic.

"Oamenilor de la vârful UE le este foarte simplu să opereze în acest fel, pentru că dacă-l vezi pe Dragnea, care duce România dintr-o groapă în alta, dacă o mai vezi şi pe Viorica Vasilica Dăncilă, care nu lasă vreo zi de la Dumnezeu să treacă fără să facă o gafă, e normal să fii speriat, pentru că sub preşedinţia României se va discuta şi se va antama viitorul proiect de reconsolidare a UE, este o miză majoră", a explicat Guşă.

"Să discuţi şi să rezolvi acest proiect, cu o Uniunea Europeană în criză, sub preşedinţia Vioricăi Vasilca la nivel administrativ şi cu fel de fel de miniştri care scriu "miau" ca pisica şi ăştia să coordoneze secţiunile de discuţii cu miniştrii de resort din alte state, e un film de groază pentru Europa şi liderii UE sunt hotărâţi să ia acestă decizie, să ne sară de la preşedinţia rotativă a CE. Eu voi fi unul dintre cei care nu vor critica deloc o asemenea decizie, pentru că mi se pare normal, cum să o lasi pe Viorica Vasilica să coordoneze activitatea UE şi să gireze noul proiect al Uniunii, cine să mai creadă un asemenea proiect?", a afirmat Cozmin Guşă, într-o intervenţie în direct la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.