Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: 'Legea pensiilor e o minciună. Stăteam şi mă uităm la fata asta, Lia Olguţa Vasilescu. O cunosc de când era trompeta lui Vadim'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut câteva comentarii despre legea pensiilor, prezentată în această zi de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Deputat PSD, atac EXPLOZIV la adresa ministrului Transpoturilor: A făcut cât a vrut, cât a ştiut

Patronul Realitatea TV susține că ce au prezentat cei de la PSD este imposibil de pus în practică deoarece nu există o analiză „funcțională care să se bazeze pe ceva”.

"Noi suntem pe un trend disfuncţional, în ansamblul economiei, încât şi un absolvent de ASE ne poate explica că este imposibil ceea ce se doreşte să se facă cu noua Lege a pensiilor. Este o minciună. Stăteam şi mă uităm la fata asta, Lia Olguţa Vasilescu, dacă are lângă ea eticheta de ministru, săracii români sunt tentaţi să o asculte. Eu, care o cunosc de când era trompeta lui Vadim şi chiar nimeni nu o băga în seamă, nu pot să analizeze sau să ascult ce zice cineva ca ea. Asta e decăderea politicii româneşti.

E o disperare a lor care vine de la vârf, de la tripleta asta Liviu Dragnea-Vâlcov-Orlando şi care e tradusă mai departe. Lui Dragnea îi e frică că pierde puterea şi merge la puşcărie, lui amărâtul de Vâlcov îi e frică tot de puşcărie, iar Orlando operează cu ideea că ar fi prezidenţiabil pentru că are freză frumoasă şi că e înalt. Ce să comentez despre asta?

Singura concluzie este că e un dezastru, oamenii aştia nu au la bază o analiză funcţională care să le dea posibilitatea să se bazeze pe ceva. Dacă ar face o analiză corectă la cum merg treburile în România şi Europa, vor vedea că criza este la uşă. Cineva care îşi asumă guvernarea trebuie să vină să spună: Nu. Asta suntem noi, România, şi asta e ne permitem”, a ținut să explice Cozmin Guşă în emisiunea Talk News de la Realitatea TV, moderată de Denise Rifai.

Citește și: E de bine sau de rău pentru România? Frans Timmermans anunță că vrea să fie candidatul socialiştilor europeni la șefia Comisiei Europene

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.