Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, profeție NEAGRĂ pentru Liviu Dragnea, după eșecul din alegeri: Mămăliga românească a EXPLODAT

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Gușă consideră că votul de la alegerile europarlamentare este o explozie de ură acumulată de români încă din 10 august și arată că epoca lui Liviu Dragnea s-a încheiat.

Citește și: ALERTĂ - Gabriela Firea îl REFUZĂ pe Liviu Dragnea: NU vreau să candidez la prezidențiale

”Acele rezultate, corelate cu cele din diaspora, pe care le vom prezenta la ora 23, vor arăta o nouă majoritate, USR și PNL, care pot ajunge la 50+1%, dar aproape sigur locurile 1 și 2 vor fi disputate între USR și PNL.

După cum spuneam, 10 august se răzbună. Mamăliga românească a explodat din nou, iar acea maximă violență a lui Dragnea,de pe 10 august, astăzi s-au razbunat, pentru că românii nu au uitat.

Este evident că această epocă a sfertodocților promovată de Dragnea, la partid și în Guvern, astăzi se încheie și în România se va întâmpla altceva, iar sigur și în PSD se va întâmpla de altceva.

Vor fi mărturii împortiva lui Dragnea. El luând un scor mic, intră direct. Dragnea, care a făcut parte din statul paralel, se va subtiliza de la decizia de mâine.

Marele pol este PNL, cu Iohannis, USR PLUS, ceva emergent, generația Facebook, noua generație și un PSD care va veni pe locul trei. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de pe vremea PDL-Băsescu.

Este posibil să avem doar trei partide calificate în Parlamentul European. Dar nu prea au șanse să depășească pragul Pro Romania, iar asta va schimba situația migrării pesediștilor către ei.

Dacă UDMR va avea un scor mai mic, atunci va fi o plamă peste obrazul lui Orban, care voia coagularea, în Parlamentul European, a tuturor partidelor de maghiari", a încheiat consultantul politic, informează Realitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.