Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă pune paie pe foc în scandalul care a cutremurat PSD: Traian Băsescu face jocurile lui Liviu Dragnea

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Traian Băsescu i-a atacat pe Ludovic Orban și Nicolae Bănicioiu pentru că are nevoie de Liviu Dragnea și majoritatea parlamentară, susține Cozmin Gușă. Consultantul politic afirmă că, prin demersurile sale, fostul președinte își dorește schimbarea legilor justiției.

„Băsescu l-a atacat pe Ludovic Orban pentru o chestiune legitimă, o plîngerea legală și legitimă la urma urmei... IERI(vineri -n.r.) s-a trezit să-l atace pe Nicu Bănicioiu. Ce-o fi avut el cu Nicu Bănicioiu? Băsescu e disperat ca lui Dragnea să-i iasă jocul pe justiție și atunci face tot ce poate, din exterior, astfel încât siliuirea justiției să se facă în favoarea unor vinovați pe care actuala putere vrea să-i protejeze'”, a spus Cozmin Gușă.

În mandatul lui Traian Băsescu s-a implementat o anormalitate a monitorizării și ascultării unor oameni care nu erau pericol, iar acum fostul președinte nu face nimic pentru a contribui la ”însănătoșirea” sistemului, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă la Realitatea TV.

ALCOOLEMIA care i-a lăsat gură - cască pe medici. Un bărbat din Galaţi a ajuns la spital aproape mort

„Ce s-a instituit în regimul Băsescu pe lângă acest securism - s-a implementat o anormalitate a monitorizării și ascultării unor oameni care nu erau pericol; s-au făcut presiuni asupra unora care nu făceau parte din club. Degeaba plânge Băsescu azi că nu știa ce se întâmpla în mandatele lui. El nu dorește să contribuie la însănătoșire. Faptul că apare cu documente din când în când pentru a salva pe cineva nu înseamnă asta. Cât timp e sănătos și în putere ar trebui să contribuie la acest lucru. El este inteligent, dar înțelept nu cred că va ajunge”, a mai spus consultantul

Securismul va juca un rol în cadrul evenimentelor de săptămâna viitoare, spune Gușă: ”La ce să ne așteptăm? Dragnea este un beneficiar al acestui securism (...) nu pot să aproximez în ce fel”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.