Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă răspunde criticilor: 'Am motive să o critic, dar să o și laud pe Kovesi'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă le răspunde celor care l-au criticat pentru că n-ar susținea-o pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. "Am motive să o critic, dar să o și laud", a afirmat realizatorul Realitatea TV, la debutul emisiunii "România 2019", de la Cluj Napoca.

„Am primit multe critici pe mail că n-aș susține-o pe Kovesi. În primul rând, eu nu am calitatea să o fac, dar am o nemulțumire legată de lipsa de răspuns la toate întrebările publice care vizează la activitatea unor procurori din subordinea ei, precum cei la la Ploiești", a afirmat consultantul politic.

ULTIMA ORĂ - O persoană s-a aruncat în fața trenului. Trenurile spre și dinspre București circulă cu întârziere

"Dacă mă gândesc bine, mai am o problemă cu Kovesi, pentru că după părerea mea a acționat prea dur împotriva capitaliștilor români, ocolind doua categorii: politicieni de rang înalt și reprezentanții corupți ai multinaționale, fapt ce a creat un dezavantaj. Felul în care au fost pedepsiți oameni de afaceri autohtoni, oarecum pe nedrept, unii dintre ei, mi-a lăsat un gust amar", a precizat Gușă.

Pe de altă parte, în actuala conjunctură politică, Cozmin Gușă afirmă că are de ce să o sprijine pe Laura Codruța Kovesi.

"Am apreciat-o zilelea astea pentru că se poate simți victimă în fața celor din tabăra Dragnea, dar le dau dreptate și celor care îi spun să meargă înainte chiar și dacă nu va câștiga postul de procuror general al UE", a afirmat realizatorul emisiunii "România 2019".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.