Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Viorica Dăncilă este de nerecunosut. Dragnea se teme că îi trage clapa

cozmin gusa

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că sesiunea parlamentară de urgenţă a fost convocată tocmai din disperarea lui Liviu Dragnea, care se simte trădat de cei mai apropiaţi subalterni, în frunte cu Viorica Dăncilă.

Citește și: Klaus Iohannis a SEMNAT: lovitură DEVASTATOARE pentru cei cu ajutor social

"Sinecuriştii lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu doresc să plătească. Au fost numiţi de Dragnea, iar regula era "băi Viorica, Orlando, Tudorele, te pun ministru, eşti şmecher, ai maşini, dar când te pun să semnezi ceva, semnezi." Acum a venit surpriza. (...) De la Viorica Vasilica în jos toată lumea e de nerecunoscut. De ce? Pentru că o astfel de semnătură are consecinţe penale," a afirmat Guşă.

"Toti sinecuriştii i-au tras o clapa lui "Daddy Dragnea", marele mini-mafiot, au profitat de avantaje, dar nu vor să semneze. Dacă ar fi fost mafiot adevărat toţi cei puşi în funcţii fără să merite, că asta fac mafioţii, pun în funcţii oameni fără creier, care semnează şi se duc chiar la închisoare, dacă e cazul. Aştia au luat funcţii, dar nu vor să semneze." a comentat consultantul politic, în direct la Realitatea TV.

Temerea miniştrilor este firească, consideră Guşă, pentru că e vorba de un uriaş risc penal. La fel de firească este şi insistená lui Liviu Dragnea, pentru că la rândul lui este supus unor presiuni.

"Este presiunea baronilor, care doresc să rezolve problema în această vară, că la toamnă li se pregătesc lucruri la foc automat, de aceea păstrează camerele parlamentare în sesiune, ca să poată trece ordonaţa aşa cum le trebuie, să găsească un ministru kamikaze dispus să o iniţieze şi poate Viorica Vasilica să o semneze, că se ocupă el să nu se ducă la puşcarie, dar nici ea nu vrea. (...) Daca cei din guvern îşi asumă aşa ceva e dosar penal instant, care nu se mai poate prescrie, chit că Liviu Dragnea îi spune Vioricăi Dăncilă că sunt la putere, dar acesata i-o arată pe Sevil Shhaideh, care cară dosare şi nu vrea să ajungă ca ea. Cam ăsta e nivelul dialogului în acest moment," a comentat Cozmin Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.