Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: A fost JOIA NEAGRĂ pentru Nicușor Dan! Klaus Iohannis este în stare de tot ce este mai rău

Gușă

Analist politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, susține că vizita lui Nicușor Dan la Palatul Cotroceni ne arată faptul că Iohannis este în stare de orice pentru a-și asigura victoria. Gușă consideră că Nicușor Dan a avut parte de o zi neagră, ca urmare a dezvăluirilor din presă privitoare la neregulile din jurul său.

Citește și: Pro România, lovitură sub centură pentru USR: mutarea ar putea duce la dizolvarea partidului/ DOCUMENT

”JOIA NEAGRĂ A LUI NICUȘOR-PLICUȘOR ȘI FAȚA HÂDĂ A STATULUI PARALEL!

Aseară fumam relaxat și mă pregăteam să savurez Bayern-Sevilla, bucuros fiind după excepționala victorie a CFR-ului în Suedia. Primesc un mesaj de la un amic, să comut de pe meci și să mă uit neapărat la Gabi Firea, care îl "sparge" pe Nicușor la Mihai Gâdea. Fac asta cam fără convingere, după episoadele de ieri cu Iohannis-Nicușor la Cotroceni și explozia dosarului Nicușor-Câine la DNA, nu mă așteptam la ceva mai tare dpdv jurnalistic, mi-am zis că mă uit totuși 3-4 minute, apoi revin la meci. N-am mai revenit însă decât după orele 00.00, la prelungiri, pentru că ce s-a-ntâmplat în emisiune a fost de neratat. Vă prezint și vouă faptele, apoi concluzionez cu susținerea afirmației mele din titlu:

1. Gabi Firea îl devoalează pe consilierul userist Țugui, mâna dreaptă a lui Nicușor, care a luat 6 milioane de euro din afacerea Costanda, și tocmai de-aceea s-a recuzat din votul CGMB; pe ecran curg imagini de la dezbaterea din 2016, unde acest Țugui apare chiar în spatele lui Nicușor, ca susținător principal; aflăm că cele 6 milioane erau un împrumut către Costanda, realizat de Țugui-tatăl, angajat la ADP Sector 4, deci trag concluzia că este vorba de o "spălătură" de bani a băieților din STATUL PARALEL, ce-l susțineau și atunci pe Nicușor.

2. Apar imagini tot din 2016 cu Cătălin Predoiu, candidat al PNL la Capitală, care-l acuza încă de atunci pe Nicușor de afacerile de corupție despre care publicul a aflat abia în aceste zile. În spatele lui Predoiu, convinși de corupția lui Plicușor, stăteau liberalii care azi îl susțin pe userist, în frunte cu "darnica" Alina Gorghiu, dar și cu Nazare, partenerul conspirat al lui Coldea.

3. Văd pe ecran că acum 4 ani Nicușor era flancat de reprezentanți ai comunității LGBT, care sperau ca "fratele" lor va ajunge primar încă de-atunci.

4. Pleacă Gabi Firea din studio și suntem anunțați că Oana Zamfir ne va prezenta "BOMBA-BOMBELOR" referitoare la corupția lui Nicușor; pe Oana o știu încă de-acum 22 de ani, fiind și-atunci un jurnalist excepțional, așa că nu schimb canalul, convins fiind că treaba e serioasă; și dezvăluirea ei chiar a fost o BOMBĂ: un avocat cu identitatea protejată (doar jurnalistic!), ne-a devoalat cu nume și adresă exactă de imobil, cum Nicușor împreună cu unul Florin Pârvu (interlop zis Chinezu, partener de barbut al altui interlop, zis Butoane!), i-au escrocat pe proprietarii unui imobil, prin metoda clasică a lui Nicușor de a face plângere apoi a pretinde avantaje în schimbul retragerii acesteia, cerându-le acestora bani mulți și 4 apartamente exact în imobilul reclamat (!).

5. Pe lângă dezvăluirea ce confirmă exact acel "MODUS OPERANDI NICUȘORIST", avocatul mai zice ceva cutremurător: că faptele sunt descrise exact așa în întâmpinările de la instanțe, care zac de mulți ani în sertarele procurorilor, fără să fie instrumentate; acum fac legătura și cu dezvăluirea lui Predoiu de-acum 4 ani împotriva lui Nicușor, care Predoiu a beneficiat atunci de informație din partea "lumii" avocațior care-l sprijineau pe el în campanie.

6. Aflăm imediat și că avocații se pregăteau să-i facă un flagrant lui Nicușor, dar proprietarii s-au opus, printre aceștia fiind și Valeriu Stoica, liberal și avocat celebru; tot aceștia au încercat să blocheze ieri și mărturia publică a interlocutorului Oanei, care însă nu a cedat.

7. În fine, cineva pomenește și că a mai apărut tot ieri o dezvăluire similară despre Nicușor pe site-ul lui Răzvan Savaliuc, pe care am citit-o azi, și care întărește demonstrația despre CORUPȚIA INCREDIBILĂ A LUI NICUȘOR-PLICUȘOR (https://www.luju.ro/primul-om-de-afaceri-care-rupe...).

La concluzii consemnez că v-am relatat pe larg subiectul, tocmai pentru că am sesizat TĂCEREA PRESEI MILUITE (vorba lui Ion Cristoiu) despre dezvăluirile de aseară. Asta confirmă în plus protecția maximală de care se bucură Nicușor, "dezbrăcat" în această campanie și arătat ca un REBUT SOCIETAL, așa cum este de fapt. Eu știam multe dintre faptele lui, ăsta fiind și motivul pentru care i-am solicitat încă de-acum 2 luni răspunsul public la 3 întrebări. Pentru mulți dintre dvs. însă, ce aflați este o revelație nu despre Nicușor neapărat, ci despre CARACATIȚA STATULUI PARALEL CARE ÎL FOLOSEȘTE ȘI-L PROTEJEAZĂ DEMULT, IAR ACUM ÎL VREA INSTALAT CA PRIMAR. SCOPUL? SĂ POATĂ FURA OFICIAL!

Dacă eu și încă câțiva știam multe despre Nicușor-Plicușor, vă închipuiți desigur că IOHANNIS ȘTIA TOTUL! Iar asta nu l-a împiedicat SĂ-L SUSȚINĂ PE ACEST REBUT ÎN MOD HABOTNIC, așa cum a demonstrat cu episodul de ieri de la Cotroceni, pe care Ion Cristoiu a avut flerul să-l anunțe în avanpremieră.

Eeeeee fraților, abia această susținere a lui Iohannis trebuie să ne sperie legat de actualul președinte: DACĂ FACE AȘA CEVA, ÎNSEAMNĂ CĂ E ÎN STARE DE TOT CE-AR FI MAI RĂU. Iar eu, și cu această ocazie, sesisez public oamenii din instituțiile statului, care-și semnează contractul de muncă cu "SERVESC PATRIA"!”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.