Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă acuză presiuni la DNA : Dragnea şi Coldea intimidează sau blochează libertatea de exprimare

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă susține că Florian Coldea și Liviu Dragnea fac presiuni la DNA pentru deschiderea unui dosar privind Realitatea Tv. Actionarul Realitatea Tv sustine că actiunile ar avea loc dupa ce s-a interzis prezenta unor invitati la emisiunile postului de televiziune.

"Declanşatorul acestei acţiuni a fost interdicţia trompetelor pe care Coldea le avea la Realitatea TV şi imposibilitatea lui de a-şi exercita un joc mediatic prin intermediul unor jurnalişti pe care-i controlează", a declarat Cozmin Gusa la Realitatea Tv

"Există presiuni, motivaţia este multiplă: de la partidul pe care l-am înfiinţat până la incomoditatea pe care o reprezintă pentru zona puterii şi pentru zona ocultă strategia Realităţii. Iar în plan personal, cineva ca Dragnea care este criticat, şi pe bună dreptate, de invitaţii noştri sau cineva ca şi Coldea, ale cărui planuri oculte sunt devoalate, au asemenea ambiţii. (..) Florian Coldea face presiuni asupra unor procurori din DNA pentru ca să deschidă noi acţiuni împotriva Realitatea TV. Aceste lucruri Coldea le face în urma aranjamentelor pe care le are cu Liviu Dragnea, a acestui parteneriat, în baza căruia Liviu Dragnea beneficiază şi rămâne la putere, ceea ce e un lucru care deranjează pe marea majoritate a românilor, dar pe ei îi coafează, ca să zic aşa...", a afirmat Cozmin Guşă.

Citeste si Florin Cîțu enumeră taxele introduse de PSD-ALDE: 'Această coaliție bolșevică trebuie să plătească'

"Declanşatorul acestor acţiuni de intimidiare, de presiune, de şantaj ale lui Coldea la adresa procurorilor, care sunt forţaţi să deschidă un nou dosar Realitatea, a fost tocmai această eliminare a trompetelor pe care el le avea, sub diverşi jurnalişti, pe care, desigur, acum nu-i mai regăsim la Realitatea, pentru că au fost eliminaţi, care funcţionau ca un fel de flaşnetă. De aia le zic trompetele lui Coldea, adică în loc să vină să-şi exprime opinia, apăreau cu tot felul de misiuni de luptă, trasate de către generalul Coldea sau de alţii, ca să exprime punctul său de vedere, pentru că Florian Coldea este total implicat într-un joc de putere ilegitim şi nelegal, prin care încearcă fel de fel de mişcări în subteran pentru sau împotrova unora, iar această interdicţie pe care eu am hotărât-o l-a deranjat foarte tare. Este o practică a statului paralel, din vremea lui Băsescu, pe care el a perpetuat-o. Coldea a plecat din poziţia de prim-adjunct cu toate dosarele, cu toate informaţiile, cu fel de fel de lucruri de care oamenii se feresc să fie aflate public. Această forţă a şantajului este una foarte mare. Pe el nu l-au deranjat în primul rând criticile care îi sunt aduse sau devoalare unor interese de afaceri sau faptul că a fost deconspirat public că a uzufructat rolul său de prim-adjunct al SRI în inetes personal. A folosit munca acelor mii de oameni în interes personal. Asta nu bucură nici SRI-ul actual şi nici pe acei luptători. Cum este să fii luptător în SRI, când unul ca şi Coldea foloseşte informaţiile ca să-şi facă contracte sau ca să protejeze sau ca să şantajeze unii oameni de afaceri sau persoane publice cu informaţiile pe care tu le aduni? Declanşatorul acestei acţiuni la nivel de DNA din partea lui Coldea a fost interdicţia trompetelor pe care el le avea la Realitatea TV şi imposibilitatea lui de a-şi exercita un joc mediatic prin intermediul unor jurnalişti pe care-i controlează, fie printzr-o relaţie veche, fie prin acte de şantaj asupra lor, pe care le realizează.Dragnea şi Coldea intimidează sau blochează libertatea de exprimare. Noi vorbim cetăţenilor despre lucrurile care nu sunt în regulă la acest stat. Dorim să le protejăm drepturile, care sunt şi drepturile noastre de la Realitatea. Ei vor să închidă această tribună liberă, prin dosare de intimidare. Nu este comod să se facă un nou dosar. Până se dovedeşte că nu este adevărat, trec mai mulţi ani", a comentat Cozmin Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.