Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă, acuzaţii grave la adresa cuplului Ponta-Ghiţă. Presiuni în stil mafiot

gusa

Cozmin Guşă, principalul acţionar al Realitatea TV, duce un adevărat război de la distanţă cu Sebastian Ghiţă, patronul România TV, şi cu premierul Victor Ponta. Guşă denunţă presiuni în stil mafiot al tandemului Ponta-Ghiţă. Potrivit acestuia, premierul şi prietenul său ar încerca să influenţeze justiţia şi instituţiile statului pentru a le face probleme unor persoane din structura postului Realitatea TV.

"Ma autodenunt (folosesc un termen la moda in “lumea buna” :-) ) ca fiind la curent cu presiunile pe care Pontaghita le face asupra clientelei lor guvernamentale sau asupra unor fosti colegi/apropiati/santajati din justitie, pentru a face greutati unor persoane din structura Realitatea Media, ce sunt critice la adresa proiectului Pontaghita sau devoaleaza pentru public afacerile ilegale ale acestui binom ce azi administreaza Romania aproape discretionar. Comunic binomului, pentru inceput, ca eu nu sunt Adrian Sarbu, iar ei, pentru ca actioneaza programatic impotriva intereselor statului roman, devin prea mici pentru ceea ce si-au propus…

Iar acest “autodenunt” sper sa-i inspire si pe alti jurnalisti ce pare ca si-au uitat menirea si cred ca isi spala rusinea incorectitudinii, mimand revolta furibunda impotriva “regimului Basescu”. Regim ce nu mai exista. Ba mai mult, pare azi ca nici n-a existat, a fost doar o eticheta comoda de parcurs, acceptata de titular din prea mult orgoliu, aplicata cu inteligenta de adevaratii beneficiari…", scrie Cozmin Guşă într-un articol publicat pe platforma Voxpublica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.