Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, despre incidentele din USA: scopul a fost starea de urgență în Washington

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă consideră că incidentele de la Capitoliu au fost pregătite, iar scopul a fost instituirea stării de urgență în Washington.

Citește și: Mihai Tudose: Dreapta a zis că salvează țara. Uite salvare, mânca-ți-aș! Luați cu pâine

”DOUĂ CONCLUZII CLARE DUPĂ "SHOW-ul AMERICAN":

1. INCIDENTELE PROVOCATE ÎN SUA AU AVUT SCOPUL INSTITUIRII STĂRII DE URGENȚĂ ÎN WASHINGTON DC.

2. ÎN VIITOR NU PREA MAI E NEVOIE DE DEMOCRAȚIE REALĂ, CI DE UNA MIMATĂ.

Plus, "PAC LA RĂZBOIU'!", BIBICULE CTP!

"PUNEȚI-VĂ CENTURILE DE SIGURANȚĂ ȘI LUAȚI ANTIVOMITIVE!"

M-am amuzat amar aseară urmărind spectacolul trist și grotesc al comentariilor impuse de pe televiziunile românești și internaționale referitor la evenimentele din SUA. Aș avea multe de zis despre confrații din presă care mănâncă mult rahat (în ciuda faptului că sunt conștienți că astfel se autoelimină în mod treptat), mă rezum însă la evocarea istericalelor CTP-ului care, neînțelegând deloc ce se-ntâmplă în SUA, recita bâlbâit și cu spumele obișnuite în jurul buzelor un text pregătit de către "stăpânii" săi, citând nume de politicieni pe care nu-i cunoștea, cărora le stâlcea pronunția în stilul lui de “intelectual seralist”, sfârșind apoteotic și certându-se cu redacția DIGI 24, doar el știind pentru ce! Ce mai, "PAC LA RĂZBOIU'!", BIBICULE CTP!

Mai bine să explic concluziile din titlu:

1. Cei care credeți că SUA sunt atât de nepregătite dpdv militar încât câteva zeci de protestatari să poată lua cu asalt Capitoliul, sunteți liberi să nu citiți mai departe, aceste rânduri nu vi se adresează în mod clar.

Pentru ceilalți, e limpede că așa-zisa luare cu asalt a clădirii Congresului American a fost doar o regie proastă, de natură să nu genereze prea multe pagube, fiind strict pretextul unor comentarii anti-TRUMP destinate de a-l scoate rapid din fluxul relatărilor serioase de presă. Scopul final însă a fost INSTITUIREA STĂRII DE URGENȚĂ ÎN WASHINGTON DC pentru următoarele 15 zile, exact intervalul necesar pentru instalarea în funcție, dar fără proteste de stradă (!), a ramolitului JOE BIDEN, viitoarea marionetă a celor ce dețin cu adevărat puterea în SUA. Așadar, primarul Washington-ului a decretat aseară că până pe 21.01.2021, adică a doua zi după instalarea lui Biden, nimeni nu mai mișcă pe străzile capitalei americane, iar mass-media din întreaga lume a dat de înțeles celor interesați că Trump nu e doar nefrecventabil ci și NEBUN ȘI DICTATOR. Așa, ca să fie “PACE ÎN LUME” ...

2. Despre DEMOCRAȚIA MIMATĂ de-acum înainte:

Ni s-a spus tot anul 2020 că devastările sau crimele celor de la BLM sau ANTIFA au fost legitime, iar umilința mimată prin îngenunchere a democraților în fața lor, ar fi ceva normal și uman. Să fie la ei! Altfel, cei cu "creierul la purtător" au priceput că toate excesele de mai sus, plus cele asociate pandemiei CORONAVIRUS, au fost destinate strict LEGITIMĂRII FRAUDEI MAJORE ȘI GROBIENE ce-a fost organizată la alegerile americane în favoarea lui Biden&Company, având ca efect real aproape ștergerea SUA de pe harta țărilor cu organizare democratică. Aceeași oameni care mai gândesc au înțeles că votul americanilor normali n-a fost de esență pro-TRUMP, ci a fost exprimat anti-BIDEN și a ceea ce cred ei că reprezintă "echipajul" său, cu intenții afișate de natură să le distrugă normalitatea vieților.

Americanii ce-au venit și ieri la Washington să manifesteze, n-au militat de dragul lui Trump, ci de FRICA CORPORATIȘTILOR, A MILITANȚILOR LGBT (majoritatea "operați la creier"), A BLM-iștilor EXCESIVI CE AMENINȚĂ ALBII CU "BELIREA", A UNOR POLITICIENI DEMOCRAȚI DECREPIȚI ȘI LACOMI DE PUTERE, etc.

Toți acești oameni, ce înțeleg să lupte chiar și-n stradă pentru drepturile lor de cetățeni contribuabili, deci pentru DEMOCRAȚIE, trebuiau să fie descurajați major pentru o perioadă, iar astfel s-a pus în scenă TEATRUL PROST de ieri din fața Capitoliului.

Despre Trump nu discut azi, el și-a ratat șansa de a-i sprijini pe americanii normali chiar în primii 2 ani de mandat, când în loc să treacă hotărât la reforme, a preferat să facă bani și să se "maimuțărească" prin lume, asemenea unui saltimbanc care a uitat motivația reală a celor care i-au înlesnit preluarea Casei Albe în 2016.

După evenimentele americane de ieri, mai mulți au priceput că IȚELE celor ce dețin puterea reală s-au încurcat atât de tare încât nu mai au nevoie de prea multă democrație ce să-i incomodeze în plus, în demersurile lor de a-și rezolva problemele de consolidare a puterii, de GRUP RAPACE ȘI ANTICETĂȚENESC.

Iar această încurcătură a lor, noi o vom experimenta într-un mod tragic și chinuitor, oricum fără precedent în viețile noastre de până acum. Deci, dragi prieteni, PUNEȚI-VĂ CENTURILE DE SIGURANȚĂ ȘI LUAȚI ANTIVOMITIVE!

LA MULȚI ANI IONILOR ȘI IOANELOR NOȘTRI!”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.