Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, despre lupta pentru Primăria Mangalia: 'Favoritul corupt al LuCOVID-ului se clatină serios'

Gușă

Mohammad Murad pare să devină favorit în cursa pentru Primăria Mangalia, după ultima mutare din cursa electorală! După ce PSD și-a retras candidatul, a venit și rândul Partidului Ecologist să renunțe la disputa electorală și să își anunțe susținerea pentru Murad. Astfel, candidatul PER la Primăria Mangalia, Menabit Ozghiun, a renunțat la candidatură cu două zile înainte de alegeri și și-a declarat sprijinul pentru independentul Mohammad Murad.

Cozmin Gușă a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, acuzându-l pe actualul primar al Mangaliei, membru al PNL, și principalul contracandidat al lui Murad, drept corupt. În plus, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, și-a declarat susținerea pentru Murad, în detrimentul colegului său de partid.

Citește și: Sondajul care aruncă-n aer alegerile pentru Primăria Capitalei! Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan! USR, peste PNL!

”Candidatul ecologist renunță la candidatură și-l spijină pe MOHA Murad! Favoritul corupt al LuCOVID-ului se clatină serios.

Aflat pe locul 4 în ordinea preferințelor “mangalioților” ( cca 12-13%), Menabit Ozghiun - “OZZY” îl va sprijini pe Murad pentru primăria Mangalia. L-am cunoscut, e un tip de vârsta mea care-a fost încercat în viață, a luptat mereu, așa cum a făcut-o și-n ultimii 4 ani împotriva mafiei locale coordonate de către primarul liberal Radu Cristian, protejatul lui LuCOVID.

Citește și: Video Romică Țociu și Cornel Palade o umilesc pe Clotilde Armand: Domne, n-o ajută fața, dar e talentată rău

Alăturarea ecologiștilor de independentul Murad devine astfel firească, și se alătură susținerilor din partea lui Zanfir Iorguș (PSD și aliații) , plus Mihai Craciun (PMP).

După campanie o să vă povestesc cât de calamitată e Mangalia și despre metodele prin care GAȘCA LIBERALĂ A REUȘIT CVASI-FALIMENTAREA UNUI MUNICIPIU!”, anunță Cozmin Gușă.

Citește și: Rareș Bogdan: A venit vremea schimbării. Valul de Dreapta, condus de PNL, va mătura PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.