Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, despre noul look al lui Klaus Iohannis: 'De ce a fost nevoie de o asemenea developare fix în acest moment?'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul Cozmin Gușă consideră că gestul președintelui Klaus Iohannis de a se afișa în public într-o vestimentație inedită reprezintă prilej de analiză pentru „inițiații jocurilor subterane din România”.

„“HAFERLAND”, sau cum s-a împărțit puterea și influența în timpurile lui Klaus, “pe-nțelesul tuturor”! În poză vedeți doar un KWI foarte “fit” și elegant, încadrat de familia româno-saso-moldovenească Michael&Veronica Schmidt, cei care au realizat un loc minunat la Criț. Dacă veți urmări video-ul atașat știrii cu “Klaus-macho MAN”, veți sesiza multe detalii sugestive din discursurile invitaților români și străini, dar mai ales din distribuția prezentă, de la Emil Hurezeanu la Gică Hagi, cu Rareș Bogdan și ambasadorii Ge, GB și Israel în decor. Pe scurt, un deliciu de analiză ptr inițiații jocurilor subterane din România! Plus o nedumerire: de ce a fost nevoie de o asemenea developare fix în acest moment?!”, a comentat Gușă pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.